Chcela pre syna lepší život, dala som na adopciu: Urobila dobre?

Chcela pre syna lepší
Ilustračné foto
2020-09-07 11:30:00 |

V marci 2016 zaznel v jednej z mnohých pôrodníc plač dieťaťa. I keď mama aj synček boli zdraví, pocit šťastia sa nedostavil.

Hannah Mongie z Utahu otehotnela, keď mala osemnásť rokov. Jej partner a otec dieťaťa Kaden Whitney zomrel v spánku na zástavu srdca o dva mesiace neskôr, ani nestihol pohladkať jej rastúce bruško. Nevidela iné východisko, než nájsť synčekovi náhradnú rodinu.

Ešte pred tým, než ho zverila novým rodičom Bradovi a Emily Marshovým, nahrala mu srdcervúci odkaz. „Chcem, aby si vedel, že ťa naozaj veľmi milujem. Viac než kohokoľvek iného na svete," hovorí vo videonahrávke a nedokáže pri tom udržať slzy. Vysvetľuje mu aj dôvody, prečo sa tak rozhodla. "Nemohla by som ti dať to, čo potrebuješ," dodáva a hlas sa jej chveje dojatím.

Hannah je presvedčená, že urobila dobre, aj keď to bolo pre ňu veľmi ťažké. Nájsť synčekovi novú rodinu sa jej podarilo vďaka tzv. otvorenej adopcii. „Našla som tvojich nových rodičov, Brada a Emily Marshová. Ihneď som si ich zamilovala," pokračuje. Pár okrem Taggarta vychováva ďalších dvoch chlapcov - Cartera a Lucasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hannah Mongie (@ihannah262),

Moment, keď droného Tagga odovzdávala Emily, bol pre všetkých nesmierne dojímavý a plný emócií.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hannah Mongie (@ihannah262),

Celý smutný príbeh má tak predsa len šťastný koniec. Hannah, ktorá má teraz 22 rokov, býva v blízkosti milovaného chlapčeka a pravidelne sa navštevujú. Dnes už štvorročného syna Taggarta vidí často a s jeho adoptívnymi rodičmi sa veľmi dobrý vzťah. Aj Taggartova nová mama, dvadsaťsedemročná učiteľka Emily,  je za to veľmi vďačná. „Nikdy nebudem schopná dostatočne poďakovať Hannah a matkám mojich ďalších synov za dar, ktorý našej rodine dali," hovorí a dodáva, že je pre ňu veľmi dôležité, aby chlapci mali dobré vzťahy so svojimi biologickými matkami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hannah Mongie (@ihannah262),

Na prvý pohľad sa to možno zdá niekomu čudné a myslí si, že by v živote niečo také nepripustil, no ako Hannah vysvetlila, v čas, keď Taggarta porodila, bola mladým vystrašeným dievčaťom plným smútku z odchodu svojej lásky Kadena, bez príjmu a nevedela si predstaviť, ako dokáže bezbrannému dieťaťu zabezpečiť budúcnosť. To, že sa rozhodla pre rodinu Emily žijúcej neďaleko nej, nebolo žiadne náhodné rozhodnutie. Hannah vedela, že chce byť súčasťou Taggartovho života. 

Na Kadena často spomína, aj keď jej život sa za štyri roky už pohol ďalej a musí pozerať do budúcnosti. Nezabúda však pripomenúť, že Kaden jej veľmi chýba a nikdy naňo nezabudne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hannah Mongie (@ihannah262),

 

Facebook.com
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia