Reč tela vojvodkyne a mamy Kate Middleton: Čo o nej prezrádza?

Reč tela vojvodkyne a
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-09-03 07:30:00 |

Kate Middleton vstúpila do britskej kráľovskej rodiny v roku 2011. Dopomohol jej k tomu sobáš s princom Williamom. Takto ju hodnotí odborníčka na neverbálnu komunikáciu.

Správanie Kate (38) ukazuje, že aj keď sa privydala do kráľovskej rodiny a svoje oficiálne povinnosti si od začiatku plní na jedničku, rola matky je u nej dominantnou, zhodnotila odborníčka na reč tela Judy James.  A to aj napriek tomu, že jej manžel, princ William (38), je v poradí druhým následníkom britského trónu, čo od páru vyžaduje veľkú sebadisciplínu. 

Kate má prirodzenú autoritu

.Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge William a Kate majú spolu tri deti - princa Georgea (7), princeznú Charlotte (5) a princa Louisa (2). Podľa odborníčky je nielen z vyjadrení Kate, aj aj z jej spôsobov zrejmé, že úloha mamy je pre ňu najdôležitejšia a dáva jej prednosť pred úlohou dôležitej členky kráľovskej rodiny. „Jej úlohy manželky a matky sa zdajú dominantné, na rozdiel od niektorých kráľovských žien, ktoré vynikajú v iných úlohách,“ povedala. Pripomína jej angažovanosť v charitatívnej práci a jej schopnosť stabilizovať a upokojovať rôzne nečakané situácie, s ktorými sa kráľovský dvor musí občas popasovať.

Ako Judy James skonštatovala, Kate sa svojej úlohy manželky princa a matky jeho detí zhostila od začiatku prirodzene a veľmi rýchlo sa naučila vystupovať tak, ako sa od nej očakáva. Odborníčka si myslí, že Kate výrazne zvýšila sympatie ľudí ku kráľovskej rodine.

Príkladná mama

Kate sa ako trojnásobná mama stala príkladom mnohým mamám po celom svete svojím prístupom k výchove. Okrem toho, že sa im snaží dopriať čo najprirodzenejšie detstvo a uprednostňuje drevené a z rôznych iných prírodných materiálov vyrábané hračky, má tiež pod prísnou kontrolou používanie elektroniky. K tej majú jej potomkovia veľmi obmedzený prístup. Najviac času trávia vonku a obaja rodičia im pravidelne čítajú. Pri komunikácii s deťmi si Kate k nim zásadne kľakne, aby sa s nimi bavila z očí do očí.

Fotogaléria


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: express.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia