Reakcia babky po zhliadnutí tohto bábätka baví internet

Reakcia babky po zhliadnutí
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2020-08-21 00:30:00 |

Stewart McGonigle zo škótskeho Glasgowa zachytil „krutý“ moment, keď babka zbadala fotku bábätka ich známych a nedokázala skryť zdesenie.

Hovorí sa, že všetky bábätká sú rozkošné, no pri všetkej úprimnosti, niektoré predsa len nie sú až také pekné. To si pomyslela aj Stewartova babka po tom, ako zbadala na obrazovke mobilu veľkú bacuľatú hlávku.

Stewart prichádza k babke vo chvíli, keď nič netušiac umýva riad a podáva jej mobil s tým, že ich známej Annie sa narodilo dieťa. „Áno? Ó bože,“ hovorí so zdeseným výrazom v tvári a nevie nájsť ďalšie vhodné slová, ktoré by jej pocity vyjadrili. Keď je Stewart oznámil, že s rodičmi bábätka práve telefonuje cez FaceTime a oni jej reakciu videli a počuli, úbohá žena sa snaží zachrániť situáciu a vyhlási, že malá „je milá“. To však opäť nie je v poriadku a vnuk ju hneď opravuje, že ide o chlapca. Úbohá žena už naozaj nevie čo, znervóznie a tvári sa neskutočne zaneprázdnene. „Stewart, robím niečo, choď s tým preč,“  snaží sa trápnu situáciu ukončiť.

V skutočnosti Stewart s nikým nevolal, len si z babky vystrelil. Video zdieľal na TikToku, kde si našlo množstvo divákov. Žartíky, na ktorých mladí ľudia ukazujú fotky nie úplne najrozkošnejších bábätiek členom rodiny  a predstierajú pri tom, že rodičia dieťaťa ich reakciu videli, sú teraz na TikToku veľmi populárne.

Fotogaléria


Foto: TikTok
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia