Fotky, ktoré obleteli svet: Bábätko sa narodilo v ruke s niečím nezvyčajným!

Fotky, ktoré obleteli svet:
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2020-08-12 00:30:00 |

Na sociálnych sieťach vypukol ošiaľ okolo záberov novorodenca. Ten držal v rukách vnútromaternicové teliesko (UID).

Tridsaťštyriročná žena sa stala mamou svojho tretieho dieťaťa, ktoré porodila v nemocnici Hai Phòng vo Vietname. Hoci sa na tom nezdá byť nič zvláštne, narodilo sa jej bábätko, ktoré malo v rukách jednu vec. Sociálne siete tak ovládli nezvyčajné zábery dieťaťa, aké sa ešte nikomu nepodarili zhotoviť. Novorodenec na fotografiách držal vnútromaternicové teliesko matky!

Fotografie ako dôkaz

Hoci si mladá žena nechala pred dvoma rokmi zaviesť vnútromaternicové teliesko (UID), očividne zlyhalo. Počala tak svoje tretie dieťa a postarala sa o rozruch medzi lekármi. Počas pôrodu vyšlo dieťa von spolu s UID, ktoré malo v rukách. Jej pôrodník Tran Viet Phuong nič nenechal na náhodu, túto kurióznu situáciu nafotil a zverejnil na Facebooku nemocnice. Keďže mu to prišlo veľmi zaujímavé a nechcel si to nechať pre seba, pochválil sa s tým celému svetu.

Ako je to možné?

Kuriózne nie sú len spomínané fotografie, ale fakt, že funkciou samotného vnútromaternicového telieska je zabrániť spermiám, aby oplodnili vajíčko. Podľa pôrodníka sa zrejme IUD matky pohlo v maternici na nesprávne miesto, takže nebolo účinné. Matka bola síce veľmi prekvapená, keďže nečakala, že UID zlyhá, no bola šťastná, že sa jej narodilo zdravé dieťatko bez ďalších komplikácií. A to je viac než čokoľvek iné.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia