Identické trojičky: Pozrite sa, ako vyzerajú po dosiahnutí dospelosti

Identické trojičky: Pozrite sa,
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2020-08-04 00:30:00 |

I keď dnes už majú 18 rokov, stále sú si podobné ako vajce vajcu. Majú rovnaké účesy, rovnako sa maľujú, obliekajú sa v rovnakom štýle a všade chodia spolu.

Poznajú to najmä tí, ktorí majú dvojičky. Najmä keď sú to dve dievčatká alebo dvaja chlapci, minimálne v detstve im rodičia obliekajú rovnaké veci a tiež ich rovnako česú. Časom sa však obvykle chce každé dieťa identifikovať po svojom a ide si svojou cestou, aspoň čo sa obliekania a účesov týka. V prípade trojčiat či štvorčiat je to ešte ťažšie a to, že sa narodia navlas rovnaké, je skôr výnimočné. Presne to sa stalo pred 18 rokmi v holandskej rodine van Welyovcov. Na svet prišli tri úplne rovnaké dievčatká Sam, Fay a Mel. Odjakživa boli ako jedna a to im zostalo doteraz.

I keď už dosiahli hranicu dospelosti a každá by sa mohla vybrať svojou cestou, ony sa rozhodli držať pri sebe. Nielen, že majú rovnaké účesy, snažia sa udržiavať si podobné postavy a obliekať sa v podobnom štýle, majú aj rovnaké zamestnanie a pripravujú sa na tú istú vysokú školu.

Dievčatá sa dohodli, že spolu prekonzultujú každú zmenu vzhľadu. Akurát čo sa týka oblečenia, pre ľahšiu identifikáciu nenosia na sebe úplne to isté. „V apríli sme mali maturitný ples a vyskúšali sme asi 50 šiat, ale iba jedny jediné vyzerali dobre, tak sme sa rozhodli zobrať si všetky rovnaké,“ prezradili pre dailymail. Nechýbali ani rovnaké účesy a mejkap. „Plietli sme sa dokonca aj medzi sebou. Išla som za Fay a myslela som si, že je to Mel,“ opísala so smiechom Sam.

„Milujeme to, že sme trojičky a naozaj si užívame, že môžeme robiť všetko spoločne, lebo máme rovnaké záujmy,“ tvrdia svorne. Páči sa im pozornosť, ktorú priťahujú všade, kde sa objavia.

Zaujímavosť je, že mama sa snažila, aby si každá dcéra vybrala vlastnú cestu životom a osamostatnila sa, no podľa nich je omnoho zábavnejšie a lepšie robiť všetko spolu. Práve preto všetky predávajú v jednom obchode, akurát v iných oddeleniach. Zažili tam už množstvo zábavných situácií, keď zákazníci len nechápavo krútili hlavami, ako môže by to isté dievča aj tam, aj tam. Vo voľnou čase trojičky chodia často do posilňovne. Jediným bodom sváru býva občas výber jedla, lebo aj obedy a večere absolvujú spoločne a jedia to isté.

 

Fotogaléria

profimedia.sk, Instagram, Caters News Agnecy
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia