Takého brata by chcel mať každý: Toto urobil pre sestru!

Takého brata by chcel
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-07-15 16:10:00 |

Na živote sestričky mu záležalo viac ako na svojom vlastnom. Postavil sa rozzúrenému psovi, ktorý ju napadol. Sám skončil doráňaný, no šťastný.

Malý veľký hrdina Bridger sa stal pre svoj hrdinský čin hviezdou internetu. O jeho úžasnom čine informovala na Instagrame jeho teta Nikki Walker. „9. júla môj šesťročný synovec Bridger zachránil život svojej malej sestry tým, že sa postavil medzi ňu a zúrivého psa. Po tom, ako ho niekoľkokrát pohrýzol do tváre a hlavy, schmatol ruku svojej sestry a bežal s ňou, aby ju udržal v bezpečí,“ napísala. Ako podotkla, keď sa ho opýtali, prečo urobil to, tak odpovedal slovami: „Ak by mal niekto zomrieť, myslel som si, že by som to mal byť ja.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

Incident sa odohral v Cheyenne vo Wyomingu. „Môj synovec je hrdina, ktorý zachránil svoju malú sestru pred útočiacim psom. On sám sa útoku ujal, aby pes nedostal svoju sestru,“ nešetrí zaslúženými slovami chvály. „Milujeme nášho odvážneho chlapca,“ dodala.

Odvážne chlapča, pre ktoré bol život sestry vzácnejší než jeho vlastný, previezli na ošetrenie do nemocnice. Na tvári má neuveriteľných 90 stehov. Zo zranení sa teraz  lieči doma a veľmi mu pomáhajú pochvalné komentáre od množstva ľudí, ktoré pod príspevkom Nikky pribúdajú. „Má skvelú náladu a jeho úžasná osobnosť je nedotknutá. Zatiaľ sa nemôže príliš usmievať, ale keď som mu čítala niektoré komentáre, uškrnul sa,“ okomentovala to hrdá teta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

Nikki poprosila, aby jej príspevok zdieľalo čo najviac ľudí, aby sa správa o Bridgerovej odvahe dostala aj k predstaviteľom superhrdinov z Marveloviek ako sú Tom Holland, Chris Hemsworth, Robert Downey junior, Mark Ruffalo, Chris Pratt, Tom Hiddleston, Chadwick Boseman Vin Diesela a Chris Evans.

Nezabudla spomenúť ani majiteľov psa, na ktorých nie sú podľa jej slov nahnevaní a vnímajú ich stále ako skvelých ľudí. „Necítime voči nim nijaký odpor a - ak vôbec niečo - medzi našimi rodinami došlo len k zvýšeniu lásky v dôsledku tohto incidentu,“ zdôraznila.

Podľa Nikki im niektorí ľudia radia, aby príbeh uverejnili na stránke GoFundMe, kde je možné prispievať ľuďom v zložitých životných situáciách, no oni o to nestoja. Boli by radšej, keby pomoc nasmerovali na iné projekty. Dodala, že Bridger sa veľmi zaujíma o geológiu a poteší ho, keď mu ľudia budú posielať obrázky zaujímavých hornín.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

 

 

 


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: https://www.ladbible.co

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia