Deti nikdy nechcela: Dnes ich má toľko, že ich musela očíslovať

Deti nikdy nechcela: Dnes
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Mercury Press & Media
2020-06-26 00:30:00 |

Keď sa Nicole a Joseph Sutton v roku 2005 stretli, mali v pláne užívať si spolu pokojný život a deti neplánovali.

Od ich prvého stretnutia prešlo 15 rokov a dnes majú spolu 11 detí – osem dcér a troch synov. „Musela som deti pinútiť, aby nosili na oblečení čísla, lebo ich mám toľko, že ich nestíham všetky sledovať,“ povedala 30-ročná „multimamička“. Na tom, že kedysi nechcela o deťoch ani počuť, sa už iba smeje. K zmene životných plánov prišlo po tom, ako neplánovane otehotnela s prvým dieťaťom. Narodila sa dcérka Rhiannan a ona sa do nej tak zamilovala, že na svet prichádzali ďalšie a ďalšie deti. Rodina si žije spokojný život v trojizbovom dome v Aspatrii v anglickom grófstve Cumbria.

I keď mnohopočetné potomstvo úplne zmenilo ich plány do života, neľutujú. Vysnívané športové auto museli vymeniť za 17-miestny mikrobus, do ktorého sa vojde celá rodina, no tvrdia, že nemôžu byť šťastnejší.  

Dva roky po narodení najstaršej dcéry Rhianny, ktorá má dnes 14 rokov, prišla na svet Lacy (12). O ďalšie dva roky privítala rodina Mackenzie (10), potom nasledovali Skylar (9), Henley (7), dvojčatá Cobi a Parker (6), Hadley (4), River (3), Ocean (2), Navy (5 mesiacov) a Hallie, ktorá sa vlani narodila mŕtva.

Pri otázkach na veľkú rodinu Nicole hovorí, že šok zažila iba pri prvom tehotenstve. „Mala som antikoncepčný implantát, takže som nečakala, že otehotniem. Zistili sme to až vtedy, keď som bola v štvrtom mesiaci. Urobila som si test, lebo som začala priberať, ale nemyslela som, že som naozaj tehotná a test mi vyjde pozitívny. Keď to tak bolo, nemala som tušenie, ako to zvládneme. Ale každé dieťa je požehnaním, takže sme sa s tým zmierili,“ opísala svoje pocity. Keď sa dievčatko narodilo, absolútne sa doňho zamilovala a bolo rozhodnuté.

Asistentka na čiastočný úväzok prezradila, že veľká rodina priťahuje všade pozornosť. Deťom vyrobila tričká s číslami a nosia ich, keď idú von, aby mohla všetkých sledovať.

Manžel Joseph (35) pracuje ako vodič autobusu. Smeje sa, že vonku ich všetci komentujú a keď Nicole vedie deti do školy, často sa jej mnohí pýtajú, či sú všetky deti jej. Na záujem okolia si však už zvykli a neprekáža im to.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia