Tonya si splnila sen a vznikla séria Covid Barbie: V ktorej sa nájdete?

Tonya si splnila sen
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-06-23 00:30:00 |

COVID19 zmenil svet! V kabelkách nosíme dezinfekciu a rúška sú povinnou výbavou. Zmeny neobišli ani svet Barbie! Tematické bábiky v najrôznejších podobách nadchli a pobavili svet.

„Milovala som Barbie od malička. Vyrastala som s nimi a moja mama mi pre ne veľmi rada šila rôzne druhy oblečenia. So sestrou sme s Barbie strávili tisíce hodín a boli to naše obľúbené hračky. Barbie bola veľká súčasť môjho detstva. Keď som bola teenagerka, chcela som sa im podobať, takže som skončila s poruchami príjmu potravy. Vďaka „Barbie kráse“ som sa stala modelkou. Všetkým v  v módnom priemysle šlo len o dokonalé miery. Bol to tak obrovský tlak, že keď som mala 18 rokov, mala som samovražedné myšlienky, pretože celá vaša hodnota človeka závisela od toho, ako vyzeráte.“ spomína Tonya. Módny priemysel opustila a zaprisahala sa, že jej dcéry a vnučky nebudú vyrastať s myšlienkou, že len „Barbie krása“ je dokonalá.

A čo vytvorila? Päťdesiatšesťročná Tonya Ruiz, veľmi kreatívna madam z Kalifornie počas povinnej domácej karantény využila svoj voľný čas, ktorého bolo zrazu veľmi veľa a realizovala svoj originálny nápad. Tonya nechcela, aby jej vnučky vyrastali s nerealistickými normami krásy. Preto jedného dňa, ešte pred vypuknutím pandémie, zobrala svoje dievčatá do obchodu a nechala ich, aby si vybrali Barbie, ktoré vyzerajú ako reálni členovia ich rodiny.

O pár dní na to vypukol koronavírus a Tonya sa rozhodla urobiť to, čo vie najlepšie. Spravila karanténu v reálnom živote Barbie. Jej nekonečná fantázia, maličké detaily a neuveriteľný cit pre detail v jej "korona" bábikách očarila svet. Unikátna edícia sa vzťahuje k aktuálnej celosvetovej pandémii v boji s novým zákerným vírusom. Počas niekoľkých týždňov vznikol celý rad "Barbiniek", ktorými sú doslova posadnuté malé slečny, ale aj ich mamičky po celom svete.

„Vždy som chcela vytvoriť nejakú vtipnú paródiu´na nesmrteľný fenomén bábik Barbie. Keď začala karanténa a s ňou spojené opatrenia, napadlo mi vytvoriť "pandemickú" Barbie. Myslela som si, že by sa mojím priateľom na Instagrame mohla páčiť a v neľahkej dobe ich aj pobaviť. Takú obrovskú vlnu záujmu a ohlasov som ale predsa len nečakala," hovorí Tonya (na Instagrame ju nájdete ako grandmagetsreal).

Sú neuveriteľné a vierohodné a do najmenších detailov prepracované. Či už ste v jednom kuse niečo varili a piekli, s vypätím všetkých síl pracovali z domu alebo sa museli denne učiť s deťmi, Tonya má pre vás bábiku a určite sa v niektorej Barbie spoznáte!

Fotogaléria


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: goodmorningamerica.com, newsweek.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia