Ukázala popôrodné kilá: Za svoje telo sa nehanbím a milujem ho

Ukázala popôrodné kilá: Za
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-06-10 00:30:00 |

Hlúpe narážky na svoje telo po troch pôrodoch ju nenechali chladnou a rozhodla sa neprajníkom ukázať, že je and vecou. Starajte sa o seba, odkazuje všetkým.

Kedysi sa aj ona pýšila peknou postavou, no tri pôrody si vyžiadali svoju daň. Samozrejme, sú ženy, ktoré majú tip-top postavičku aj po viacerých pôrodoch, no u iných to tak jednoducho nejde. A k tým patrí aj Laura Mazza, ktorá posledného potomka priviedla na svet pred 18 mesiacmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Mazza BAppSc(Psych) MSW (@itslauramazza),

Nosím hlavne tepláky a legíny. Veľmi sa nemaľujem, s deťmi toho toľko nestíham,“ priznala žena, ktorú zaboleli nemistene narážky na jej výzor. „Často počúvam, že už to nie som ja. Nech so sebou niečo robím. Manžel ma ale podporuje a strie ani športové outfity mu neprekážajú,“ podotkla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Mazza BAppSc(Psych) MSW (@itslauramazza),

Sama mala z kíl navyše ťažkú hlavu, ale nakoniec sa zmierila s tým, že jej miery nie sú dokonalé. „Mám svoje telo rada, porodila som tri deti! Chudnúť nemienim, cítim sa dobre,“ odkazuje tým, ktorí ju kritizujú. Keby sa rozhodla sama, išla by do toho, ale nechce sa jej chudnúť len preto, lebo niekomu cudziemu sa nepáči. „Ženskosť sa možno trochu vytratila, ale keby som nebola ženou, neporodila by som tri zdravé deti,“ kontruje kritikom. Myslí si, že každý by sa mal starať o svoj život a svoj vzor a neriešiť iných.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Mazza BAppSc(Psych) MSW (@itslauramazza),

Laura nie je až takou neznámou mamou, ktorá odvážne ukázala voju nedokonalú postavu. Na sociálnych sieťach má celkom slušný počet fanúšikov, s ktorými zdieľa slasti a strasti trojnásobnej mamy. Práve kritika z ich radov ju primäla k tomu, aby sa nafotila.

 

 

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia