Matka roka: Po hádke s priateľom hodila o zem bábätko

Matka roka: Po hádke
Ilustračné foto
Zdroj: foto: CEN
2020-05-27 12:30:00 |

Emócie dokážu s nami robiť divy, ale vidieť matku, ako hodí o zem svoje pártýždňové bábätko, lebo sa pohádala s jeho otcom, je už veľa aj na silné žalúdky.

Mladá tehotná Talianka z Lombardska nerátala s tým, že návšteva priateľa a nastávajúceho otca jej dieťaťa v Rumunsku sa pre pandémiu koronavírusu natiahne na omnoho dlhší čas a dokonca tam aj porodí. Drobček sa však vypýtal na svet skôr ako bolo pôvodne plánované a narodil sa v rumunskej pôrodnici v Bega. Všetko našťastie dopadlo dobre.

Keďže krajiny medzitým prijali opatrenia pre zabránenie šírenia koronavírusu, zostala 21-ročná mama, ktorú v Taliansku čaká ešte trojročná dcérka, v krajine svojho 38-ročného priateľa. V hoteli v Temešvári, ktorý jej platili rodičia, bývala vyše dvoch mesiacov od pôrodu.

Podľa svedkov muž ženu a bábätko v hoteli často navštevoval. Občas bolo počuť z izby hlasnejšie argumentovanie, ale keďže obaja pochádzajú z temperamentných národov, nikomu sa to nezdalo prehnané. O to šokujúcejší obraz sa personálu a hosťom naskytol, keď čerstvá mama počas hádky s priateľom v hotelovej hale zrazu hodila dieťa o zem ako handrovú bábiku. Strašidelný moment, ako nevinné bábätko letí vzduchom, zachytila hotelová kamera.

Drobčeka okamžite previezli do nemocnice na Jednotku intenzívnej starostlivosti s poraneniami hlavičky. Bol vyšetrený neurológom, ktorý konštatoval, že utrpel traumatické zranenie mozgu. Našťastie sa jeho stav rýchlo zlepšuje a po pár dňoch ho preložili na normálnu izbu. Čas pri ňom trávi otec, mama je zadržiavaná vo väzbe.

CEN/Petronela Axinte
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia