Toto najviac hnevá Tori, ktorej muž meria 132 centimetrov

Toto najviac hnevá Tori,
Ilustračné foto
Zdroj: Pinterest
2020-05-12 00:30:00 |

Ak by ste si mysleli, že manželku „trpaslíka“ Zacha najviac trápi jeho nízky vzrast alebo prakticé problémy, s ktorými sa denne stretávajú, mýlili by ste sa. Je to niečo celkom iné.

Tori a Zach Roloffovci sa po prvýkrát videli v roku 2010, keď sa mladučká študentka prihlásila na tekvicovú brigádu na farmu jeho rodičov. V Amerike nejde o neznámu rodinu. Množstvo ľudí sleduje ich život prostredníctvom reality šou na stanici TLC.

Matt a Amy trpiaci achondroplasmiou spôsobujúcou trpasličí vzrast, majú štyri deti. Z nich túto poruchu zdedil iba Zach, ostatní potomkovia majú priemernú výšku. Zaujímavosťou je, že Zachovo dvojča, brat Jeremy, poruchu nezdedil a normálne vyrástol.

Do Zacha sa aj napriek tomu, že vyrástol len do výšky 132 centimetrov, zaľúbila Tori. Dievčinu s bežnou výškou upútali jeho oči a nádherný úsmev. Oproti rodičom Mattovi a Amy, ktorí majú obaja po 124 centimetrov, je Zach predsa len o niečo vyšší. Podobu zdedil po mame, no na rozdiel od nej mal v detstve početné zdravotné komplikácie, okrem iného mu museli otvoriť lebku či absolvoval korekciu vyklenutých nôh. Ani to však zamilovanú Tori neodradilo a po päťročnom randení sa vzali.

O dva roky sa im narodil prvý syn Jackson Kyle, ktorý práve dnes oslavuje tretie narodeniny. I keď obaja dúfali, že Zachovu poruchu nezdedí, hneď bolo jasné, že bude z neho tiež „trpaslík.“

Vlani v novembri k nemu pribudla sestrička Lilah Ray, ktorú porucha tiež neobišla. Keďže ju majú obaja Zachovi rodičia aj on, nemá z toho žiadnu hrôzu. Vie, že jeho deti nečaká ľahký život a budú sa boriť so zdravotnými komplikáciami, napriek tomu môžu byť šťastné a prežívať krásne chvíle ako on.

"Keď sme mali Jacksona, on bol jediný, komu sme museli venovať pozornosť." Keď sa narodil, bol naším celým svetom a dostával 95% našej pozornosti,“ povedala Tori. „Odkedy prišla na svet Lila, je to o niečo ťažšie, pretože sa im musíme venovať 50 na 50. Musíme venovať pozornosť každému z nich... ale Jackson je dobrý brat. Uľahčil to,“ podotkla.

Zach si uvedomil, že po narodení dcérky sa naučil prestať trápiť sa pre maličkosti. „Pri prvom dieťati sa obávate každého zakašľania. Pri druhom to už neberiete tak vážne a poviete si, že to bude v poriadku,“ opísal svoje postoj.

 „Ďalšia vec, ​​ktorú sme sa naučili, je, že sa nedá na druhé dieťa aplikovať presne to isté, čo na prvé, pretože každé je iné,“ dopĺňa ho Tori. Ako dodala, zistili, že sú to dve úplne rozdielne deti a preto im musia prispôsobiť svoju starostlivosť. „Zrejme nie sme dokonalí, ale robíme to najlepšie, ako vieme. A keď máte deti, ktoré majú zdravotné postihnutie alebo potenciálne väčšie riziko zdravotných problémov, naučíte sa, ako s tým zaobchádzať vhodným, zdravým spôsobom,“ dodal Zach.

Tori najviac zamestnáva téma dojčenia

Trpasličí vzrast manžela a dokonca ani to, že ho zdedili obidve deti, nevníma Tori ako ten najväčší problém. Sama je príkladom toho, že raz môžu nájsť lásku rovnako ako ich otecko, ktorý je podľa nej tým najúžasnejším mužom na svete a nikdy neoľutovala, že sa dali dokopy. Naopak, cesta životom s ním je mimoriadne zaujímavá. To, čo Tori naozaj trápi, je téma dojčenia, ktoré je podľa nej stále veľmi stigmatizované. Nepáči sa jej, keď sú mamy dojčiace na verejnosti terčom útokov a považuje sa to na neslušné či dokonca nechutné.

Zach a Tori sa nebránia ďalším deťom, no ako povedali, netlačia na pílu. Vedia si predstaviť, že by mali 4 alebo 5 detí, ak sa to však nepodarí, budú vďační aj za tie dve, ktoré už majú. Veria, že spolu zostanú po celý život v láske, aj keď Zachovi rodičia Matt a Amy sa po dlhých rokoch manželstva rozviedli. Napriek tomu zostali priateľmi a naďalej spoločne vedú farmu. Amy dokonca aj odsúhlasila novú Mattovu lásku Caryn, ktorá sa tiež zapája do rodinného podnikania.

Roloffovci sú príkladom toho, že všetko sa dá, len treba chcieť. Byť úspešným, aj keď má človek nejaký hendikep a všetko nejde lusknutím jedného prsa. Aj to, že ak vyprchá láska, môže medzi ľuďmi zostať úcta, ktorá je neraz dôležitejšia. 

Fotogaléria


Foto: pinterest
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: https://cosmo-womensmag.com/

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia