Syn Harryho a Meghan Archie oslavuje prvé narodeniny: Takto vyzerá!

Syn Harryho a Meghan
Ilustračné foto
2020-05-06 14:00:00 |

Harry s Meghan nezverejnili len fotku, ale hneď celý príbeh v hlavnej úlohe s rozkošným oslávencom Archiem.

Má veľký deň! Britská kráľovná Alžbeta II., princ Charles, aj princ William a s manželkou Kate a deťmi blahoželali Archiemu k narodeninám hneď ráno, aj keď sa s ním nestretnú. Poslali mu virtuálne narodeninové pozdravy a podľa expertky na kráľovskú rodinu Katie Nicholl sa s ním spojili aj cez videohovor. Na drobčekov veľký deň nezabudli, i keď vzťahy v rodine nie sú v súčasnosti práve ideálne. Archie žije s rodičmi v americkom Los Angeles, lebo sa rozhodli opustiť kráľovskú rodinu. Povráva sa, že Meghan nebola spokojná so svojím postavením. 

Fanúšikovia kráľovskej rodiny prosili Harryho a Meghan, aby zverejnili Archieho fotku, ako to je pri narodeninách a iných dôležitých výročiach v kráľovskej rodine zvykom. Keďže sa rozhodli vzdať kráľovských povinností aj výhod, nebolo isté, či tak urobia. Nakoniec však vyšli všetkým v ústrety a potešili ich hneď celým príbehom. Na videu Meghan v džínsovej košeli číta Archiemu knihu s názvom Kačka! Králik!. Ten ukázal aj pvé zúbky, keď sa veselo usmial na otecka Harryho, ktorý ich natáčal.

Meghan video zdieľala prostredníctvom instagramového účtu Save the Children v rámci kampane Save with Stories zameranej na získavanie finančných prostriedkov od celebrít. Peniaze sú určené pre deti a rodiny, ktoré zápasia s problémami v dôsledku koronakrízy v Spojenom kráľovstve a na celom svete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa themizfactor (@themizfactor),

Sladké video, o ktorom sa predpokladá, že bolo natočené v dome v Los Angeles, sa stretlo s veľkým ohlasom fanúšikov. Tí poukazujú hlavne na to, že Archie je celý otec Harry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yahoo Lifestyle Canada (@yahoostyleca),

 

Takto mu gratulovali členovia kráľovskej rodiny

„Prajeme Archiemu veľmi pekné prvé narodeniny dnes!“ napísali na svojom instagramom účte vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge William a Kate k fotke z Archieho krstu, na ktorej je celá rodina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Na Instagrame kráľovnej sa objavila snímka, na ktorej sa aj s manželom, princom Filipom, po prvý raz oficiálne stretli s Archiem a pri nej želanie: „Všetko najlepšie k Archiemu Mountbatten-Windsorovi, ktorý dnes oslavuje svoje prvé narodeniny! Archie je ôsmy pravnuk kráľovnej.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Archieho dedko, princ Charles zverejnil fotku, ktorá vznikla počas jeho krstu a pripísal: „Veľmi šťastné narodeniny Archiemu, ktorý sa dnes narodil.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse),

Guvernér Kalifornie Gavin Newsom vydal pre koronavírusovú pandémiu príkaz „zostať doma“ a tak Harry s Meghan, ktorí sa momentálne nachádzajú v Los Angeles, veľké oslavy Archieho narodenín nechystali. Podľa Nicholl mu Meghan, ktorá je veľmi kreatívna, pripravila organickú tortu bez cukru a na programe bolo špleichanie sa v bazéne, ktoré oslávenec miluje. I keď žiadni kamaráti neprišli, Archiemu smutno nie je, veľa času trávi s rodinnými psími miláčikmi, na ktorých si veľmi zvykol. Bígl Guy a labrador Oz sú jeho vernými spoločníkmi.

„Mladý muž“ si za jeden rok života toho prežil celkom dosť. Najprv mediálnu slávu ako prvý potomok princa Harryho, potom zopár sťahovaní – najskôr a rodina usadila v haciende Frogmore Cottage v areáli Windorského hradu, aby sa po veľkej a finančne náročnej rekonštrukcii rozhodli opustiť kráľovskú rodinu a presídliť do kanadského Vancouveru, odkiaľ sa po nie dlhom čase pobrali do USA, kde pred stretnutím s princom Meghan žila. Keďže ešte stále nekúpili žiadny dom a len sa rozhliadajú po vhodnom mieste a objekte, sťahovaniam koniec nie je. Okrem toho absolvoval s rodičmi aj jednu veľkú oficiálnu pracovnú cestu po Afrike.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, sa narodil v pondelok 6. mája 2019 v skorých ranných hodinách v súkromnej londýnskej Portland Hospital. 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia