Dojemné privítanie ocka, ktorý porazil koronavírus: Objímanie nemalo konca

Dojemné privítanie ocka, ktorý
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook.com
2020-04-24 18:00:00 |

Silný muž v produktívnom veku, 39-ročný Angličan Steve Landon, prežil peklo. Doslova bojoval o život.

Koronavírus považuje hasič za najhorší zážitok v svojom živote. Spolu s manželkou Becky, ktorá je zdravotná sestra, boli v prvej línii pomoci a obaja sa nakazili. Kým však Becky sa pasovala iba s miernymi príznakmi, Ben skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti a vyše trojtýždňová hospitalizácia, počas ktorej niekoľkokrát visel jeho život na vlásku, ho riadne vyčerpala.

Náš superhrdina sa včera odpoludnia vrátil domov. Je to úžasné mať ho opäť späť, keď vidíme, ako ho vírus oslabil," uviedla pred pár dňami dojatá Becky pre mirror.co.uk. Štyri deti – Seth (7), Abigail (11), Evie (13) a Caleb (14) sa nevedia otca nabažiť a najradšej by boli pr ňom 24 hodín denne. „Uvedomíte si, že veci, ktoré ste brali ako samozrejmosť, ako chodenie, rozprávanie... , ho yvčerpávajú, až stráca dych,“ opísala Becky manželov stav po prekonaní choroby sužujúcej celý svet.

Ben zase nevie ako poďakovať personálu, ktorý sa oňho staral. Je presvedčený, že keby do toho nedali všetko, už by tu nebol. I keď choroba uňho udrela s nečakanou silou, jeho vôľa bola veľmi silná a robil pokroky, ktorými všetkých privádzal do úžasu.

Ešte úplne nevyhral

Ben má podľa röntgenu veľmi zjazvené pľúca a čo všetko vírus spôsobil, ukáže až budúcnosť. Momentálne je ešte veľmi slabý. O návrate do práce nemôže byť zatiaľ ani reči. Všetci však veria, že bude v poriadku. „Bude ťažké udržať ho v pokoji,“ naráža Becky na Benovu akčnú povahu, no teraz je dôležité najmä to, aby sa jeho organizmus zregeneroval. Milujúca manželka dúfa, že ho doma udrží aj vírivka, ktorú mu ako darček poslala jeho mama.

 

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia