Takéhoto otca by ste chceli mať: Pozrite sa, čo urobil

Takéhoto otca by ste
Ilustračné foto
2020-04-23 10:30:00 |

Koronavírusová pandémia zrušila plány na veľkolepú narodeninovú oslavu syna. Nakoniec však o nič neprišiel. Naopak, tak výnimočne sa ešte nikdy necítil!

Prežívame veľmi zvláštnu dobu a zvykáme si na situácie, ktoré sme doteraz nepoznali. Rodiny trávia spoločne takmer všetok čas, zavreté vo svojich domovoch medzi štyrmi stenami. Máme snahu dodržiavať nejaký režim. Ráno vstať, vyliezť z pyžama, ísť do práce (z domu) vedľa kuchyne. Dni plynú rýchlejšie on-line. Svet okolo nás sa zrazu stal on-line. A všetci sa musíme prispôsobiť. Naše životy plynú v úplne odlišnom tempe, než sme zvyknutí. A dejú sa zaujímavé veci. Deti sa zrazu tešia do školy, cnie sa im po učiteľkách a spolužiakoch, z unavených a večne zaneprázdnených rodičov sa zrazu stali vysoko kreatívne bytosti, pretože musia denne vymýšľať nové spôsoby, ako zabaviť a rozptýliť svoje pojašené deti.

Ben Moore (42) z Británie prišiel so svojráznym nápadom ako deťom skrátiť dlhú chvíľu a spríjemniť stresujúcu sociálnu izoláciu. Nachystal im hostinu, na ktorú len tak nezabudnú. Video a fotografie z rodinného večierka zverejnil na Twitteri. Tisíce ľudí sa tak mohli pobaviť pri pohľade na "čašníka" oblečeného v smokingu ako servíruje niekoľkochodové menu skutočným pánom domu, dvom z jeho troch detí, Nancy (5) a Milovi (12). „Bola to zábava a veľká sranda, užil som si to a sestra tiež," komentoval Milo.

 

 

„Prvýkrát nám to napadlo, keď sme museli pre pandémiu koronavírusu zrušiť synovu narodeninovú oslavu. Zúfalo sme chceli vymyslieť niečo veselé, zábavné, ​​aby sme mu to nejako vynahradili a aby o svoj slávnostný deň úplne neprišiel. Aspoň bol zase dôvod vytiahnuť luxusný jedálenský servis, svietniky a prestrieť sviatočne stôl. Urobili sme si špeciálny večer, ktorý nás všetkých potešil," hovorí Benova manželka Ellie Moore (43).

„Prečo si nevypiť mlieko z pohára na víno? Veľmi rád som sa chopil príležitosti vyloviť zase zo skrine svoj jediný smoking (veď na čo si ho šetrím, kedy sa zase vyskytne možnosť vziať si ho na seba?), nagelovať vlasy dozadu a premeniť sa na úslužného čašníka. Môj oblek inšpiroval aj dcéru, ktorá sa okamžite vytratila do izbičky a vrátila sa v červených šatôčkach a s nalakovanými nechtami," smeje sa Ben. Ich video sa rýchlo stalo hitom sociálnych sieťach, v priebehu pár dní si ho pozrelo niekoľko desiatok tisíc ľudí po celom svete a nešetrili nadšenými komentármi. "Bolo to skvelé a ľahko šialené. A myslím, že izolácia prinesie ešte ďaleko šialenejšie nápady a neuveriteľné okamihy," hovorí Ben.


Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: today.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia