Mladučká Daria plače: Problémy v raji s 10-ročným otcom dieťaťa?

Mladučká Daria plače: Problémy
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/18_uverdig_iv18_
2020-04-17 13:30:00 |

O bizarnom príbehu dvoch detí zo Železngorska na Sibíri, ktoré vraj spolu čakajú potomka, sme už písali.

Príbeh, okolo ktorého je mnoho otáznikov, je veľmi sledovaný. Informovali sme o ňom vo februári. Aj keď 13-ročná Daria a jej 10-ročný kamarát Ivan tvrdia, že sú rodičmi dieťaťa, ktoré nosí školáčka pod srdcom, lekári majú iný názor. Urológ Jevgenij Gekov, ktorý chlapca vyšetroval, tvrdí, že to nie je možné, lebo sa mu ešte netvoria spermie. „Laboratórne výsledky sme trikrát skontrolovali, nie je možné, že by sme urobili chybu,“ zdôraznil. Vyzerá to skôr tak, že skutočným otcom je niekto iný, no Daria ho nechce prezradiť. „Vyšetrovací výbor Ruskej federácie pre územie Krasnojarska a Khakassijskú republiku začali vyšetrovanie a vydá rozhodnutie,“ uviedol policajný hovorca.

Podľa ruských médií si Daria vzťah s 10-ročným Ivanom, ktorý je jej kamarátom od detstva, vymyslela po tom, ako ju znásilnil 15-ročný Štefan. Veľa sa o ňom nevie, no Daria popiera, že by spolu čokoľvek mali, i keď najskôr túto verziu potvrdila. Teraz dokonca tvrdí, že o žiadnom Štefanovi nič netuší. Znásilnenie, ktoré sa malo údajne udiať na schodisku, absolútne zamieta a podobné správy označuje za „úplný nezmysel“

Daria na sociálnych sieťach so železnou pravidelnosťou uverejňuje okrem fotiek svojho rastúceho bruška aj spoločné snímky s Ivanom. Prednedávnom pridala srdcervúcu selfie s uplakanou tvárou, ku ktorej pripísala: „Zdá sa, že ma opustil.“ Či ide iba o hru alebo deti skutočne spolu randia a Daria je naozaj nešťastná, nie je jasné. Možno iba hádať, či sa medzi nimi niečo udialo a 10-ročného chlapca začal vzťah s tehotnou priateľkou otravovať alebo Daria chcela takýmto spôsobom nafingovať rozchod, aby mala pokoj.

Nech je ako chce, policajti prípad vyšetrujú a pravda raz pravdepodobne vypláva napovrch. Daria sa aj napriek nízkemu veku na bábätko teší a užíva si aj pozornosť, ktorú vzbudila po vystúpení v ruskej televíznej šou, kde rodičia dovolili odhaliť tváre detí. Na sociálnej sieti vkontakte má mladučká budúca mama neuveriteľných 60 000 sledovateľov, čo je naozaj slušné číslo.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: thesun.co.uk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia