Dievčatko prežilo pri maminom žarte nekonečno emócií

Dievčatko prežilo pri maminom
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2020-03-27 09:30:00 |

Mama natočila okamih, keď nenápadne natrela dcérke na ruku čokoládový puding a tvárila sa, že je to, ehm, kúsok hovienka. Na takú extrémnu reakciu pripravená nebola.

Čím dlhšie sme zavretí v karanténe pre koronavírus, tým väčšie hlúposti vymýšľame. Nuž čo, zábava musí byť aj v týchto ťažkých časoch. Na internete viacerí rodičia zdieľajú krátke videá, na ktorých otestovali tento populárny žart na svojich deťoch. Inšpirovaná ostatnými sa na to dala aj táto mama. To, že jej dcérka dokáže prežiť toľko emócií v takom krátkom čase, by jej ani vo sne nenapadlo.

„Prepáč,“ povedala po tom, ako jej natrela kúsok pudingu na ruku. „Čo to je?“ pýta sa v pomykove dcéra, ktorá akosi nevie, čo si o tom hnedom čude na ruke myslieť.  Keď jej mama oznámila, že je to jednoducho kúsok stolice alebo ľudovo povedané hovienka, začalo predstavenie nabité emóciami. Nervózny smiech strieda hysterický plač, aby sa znovu premenil na smiech, jačanie a ďalšie prejavy.

„Fúúúj, to je nechutné. Prečo si to urobila,“ kričí v šoku na mamu, ktorá sa stále ospravedlňuje. Veľmi sa to nezlepšilo ani po tom, keď jej prezradila, že išlo o žart a na ruke má iba čokoládový puding. Zdá sa, že dievčatko je príliš traumatizované na to, aby mame verilo. Tá sa však evidentne pobavila a video zdieľala na Twitteri s názvom „Toto dieťa prešlo 9000 emóciami“. Rovnako veľký úsmev vyčarila na perách aj množstvu ďalších ľudí, ktorí si ho pozreli.


Foto: YouTube.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia