KORONAVÍRUS Nela Pocisková ukázala deti v rúškach a toto odkazuje

KORONAVÍRUS Nela Pocisková ukázala
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/nela.pociskova.f
2020-03-18 08:30:27 |

Muzikálová hviezda a dvojnásobná mama si svoje súkromie stráži a púšťa z neho von len málo vecí. Teraz však zverejnila fotku so silným odkazom.

Koronavírus, ktorý straší celý svet, zasiahol samozrejme aj do Nelinho života. Aj napriek tomu, že jej komunikácia cez sociálne siete je skôr sporadická a aj instagramový profil má pomerne čerstvý, tentokrát jej to nedalo. Pridala sa k ďalším známym, ale i neznámym tváram a prosí ľudí o to, aby v tomto náročnom období naozaj zostali doma.

„Ahojte priatelia, aby sme dokázali prejsť týmto náročným obdobím bez čo najväčšej ujmy, prosím srdečne všetkých ľudí, ostaňte doma, jedine tak sa dá spomaliť nárast infikovaných a predísť kolapsu v zdravotníctve, potrebujú získať čas, aby nás dokázali ošetrovať.. prosím nejde o šírenie paniky, ale informujte sa a neberte situáciu na ľahkú váhu... len spolu to vieme ovplyvniť... dbajte na hygienu a na všetky opatrenia a v neposlednom rade, pozrite sa na oblohu, taká čistá už dávno nebola,“ odkázala muzikálová hviezda a všestranná umelkyňa svojim priaznivcom. Veľavravná je aj rodinná fotka, na ktorej spolu s manželom Filipom Tůmom a ich potomkami, trojročným Hektorom a onedlho dvojročnou Liankou, pózujú v rúškach. Deti nie sú ako obvykle na snímke zozadu, no ich identitu aj tak neprezradila a tváričky majú prekryté. Nelina rodinka nestavila na jednorazové rúška z lekárne, ale na šité rúška s veselými motívmi, ktoré možno po opratí použiť aj viackrát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Pociskova (@pociskova.nela),

Rúško by nemalo v týchto dňoch chýbať nikomu a vždy, keď musíme ísť napríklad do obchodu alebo cestovať verejnou dopravou, treba si ho nasadiť. Na to, že rúško nie je hanba, naopak, je prejavom našej zodpovednosti a zdravého rozumu, upozorňujú všetci odborníci. Všetky zaujímavé informácie, rady a príbehy o koronavíruse nájdete na facebookovom profile KoronavirusSlovensko2020.

 


Foto: Instagram/nela.pociskova.f
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia