Takéto rozkošné fotky zo svadby nemá hocikto

Takéto rozkošné fotky zo
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/fireandgoldphoto
2020-03-15 00:30:23 |

Každá nevesta chce mať svoj svadobný deň dokonalý, šťastný a plný lásky. Chystá šaty, výzdobu, hostí a iné maličkosti či veľké veci.

Videli ste už sobáš, počas ktorého si ženích berie rovno dve ženy svojho života, milovanú partnerku a roztomilú dcérku? Takýto krásny svadobný deň prežila Dalton Mort. S dcérkou majú veľmi silné puto a dlhý svadobný obrad by bez maminho dotyku nezvládla. Preto kreatívna nevesta našla netradičný spôsob, akým včlenila svoju malú princeznú do diania.

Dalton si svoju dcérku Elloru, ktorá mala v tom čase len dva rôčky, „zašatkovala“  a mala ju pri sebe počas celého svadobného obradu. Bolo to najjednoduchšie, uviazať si ju do šatky, dcérka si počas obradu zdriemla na dvadsať minút a aj ju stihla nadojčiť. Chcela, aby sa Ellora cítila počas veľkého dňa pohodlne, a tiež ju chcela mať blízko pri výmene sľubov.

„Chcela som, aby dcéra bola súčasťou nášho svadobného dňa. Keď sme si vraveli naše sľuby, držala som ju v náručí a bola to tá najkrajšia svadba," povedala Dalton z Ohia.

Áno, asi by bolo jednoduchšie požiadať niekoho z rodiny, aby sa o batoľa postaral a v prípade plaču by ho z kostola alebo obradnej miestnosti odviedol preč. Tak to ale títo nastávajúci manželia nechceli „Naozaj som si veľmi priala, aby naša dcéra bola súčasťou celého obradu. Cítili sme, že manželstvo je záväzkom celej našej rodiny," dodáva Dalton, ktorá sa riadila materským inštinktom a vedela, že najlepšie dcére bude v blízkosti mamy a otca.

Niekto môže namietať, že mať dieťa upevnené na chrbte takmer celú hodinu v tichom kostole musí byť vyčerpávajúce, ale Dalton si to nemôže vynachváliť: „Obrad nemohol mať hladší priebeh. Keby som sa mala znovu rozhodnúť, urobím to rovnako," hovorí s istotou. Navyše majú novomanželia zo svadby krásne fotky, pretože na každej je s nimi ich malá Ellora. Autorkou snímok je Laura Schaefer z Ohia.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: huffpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia