Tohto fešáka si zamilovali všetky módne značky: Čím ich očaril?

Tohto fešáka si zamilovali
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/@myoakleydoakley
2020-02-24 08:30:33 |

Svojím rozkošným úsmevom si Oakley získal náklonnosť majiteľov módnych butikov po celom svete. A to sa rodičia spočiatku báli ako to s fyzicky postihnutým chlapcom zvládnu.

Každá mama si želá mať zdravé dieťa. Victorie Lynchová sa už v tehotenstve, v 16. týždni, musela vyrovnať so správou, že jej chlapček sa narodí len s čiastočne vyvinutou pravou rukou.

S postihnutím sa celej rodine podarilo veľmi rýchlo vyrovnať. Victoria začala svojho synčeka fotiť oblečeného do rôznych módnych kreácií a fotky vystavovala na Instagrame. Oakley inšpiruje a má na tejto sociálnej sieti takmer 17 000 sledovateľov. A čo je najdôležitejšie, ukazuje všetkým, že aj deti so zdravotným postihnutím, i keď sú trochu iné, môžu toho v živote veľa dokázať.

Oakleyho rozkošný kukuč je neprehliadnuteľný. Aj vďaka nemu si už ako 14-mesačný získal veľkú obľubu a svetové módne značky ho začali zásobovať hračkami a oblečením. Niektoré dokonca prispôsobujú oblečenie tak, aby mu dobre padlo aj napriek jeho hendikepu.

Oakley je úplne normálny hravý chlapec, a to, že nemá jednu ruku vyvinutú, mu takmer neprekáža. "Je veľmi šikovný. Často doslova neveríme vlastným očiam, čo všetko zvládne," chvália ho rodičia.

 

„Sme za prezentáciu takýchto krásnych, aj keď osudom poznamenaných detí. Deti sa tak cítia mimoriadne a zvyšuje im to sebavedomie. Oakley je také nádherné dieťa, ktorého príbeh, dúfajme, pomôže rodinám, ktoré majú dieťa so zdravotným postihnutím, najlepším možným spôsobom zažiariť,“ vysvetľujú dôvo, prečo sa rozhodli synčeka fotiť a jeho fotky zdieľať na internete.

A ako sa má malý fešák Oakley dnes? Už šesťročný chlapček je stále veľkým sympaťákom s krásnym úsmevom. Je z neho prváčik, má veľa kamarátov a miluje huncútstva ako všetky deti. Foteniu zostal verný a je rád, keď môže pózovať.

Zažiariť môže každé dieťa

Okley je príkladom toho, že inakosť nemusí priniesť do života len to nepríjemné, ale naopak, jeho mame sa podarilo urobiť z neho hviezdu. Dovoľte aj vy zažiariť svojim malým modelom a modelkám v trendovom oblečení, v ktorom sa budú cítiť pohodlne. 

Fotogaléria


Foto: Instagram/@myoakleydoakley, kik.textilien.sk
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: thestir.cafemom.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia