Pre „prstienok“, ktorý dcérka dala kamarátke, mama takmer skolabovala

Pre „prstienok“, ktorý dcérka
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2020-01-30 00:30:27 |

Deti v škôlke či v škole si občas vymieňajú rôzne drobnosti. Aj päťročná Myla chcela potešiť kamarátku a darovala jej prstienok priateľstva...

Prvotný pocit hanby, ktorý sa dostavil krátko po zistení toho, čo jej dcérka v skutočnosti kamarátke darovala, vystriedal po čase zmysel pre humor a Kahla Maneelyová (26) z Pensylvánie sa o svoj „trápny“ príbeh podelila. Všetko bolo ako vždy, až kým jej jedného dňa nepípla esemeska od mamy jednej dcérkinej spolužiačky, v ktorej bola okrem textu aj fotka. Keď ju Kahla zbadala, zahmlilo sa jej pred očami. „Ahoj, vieš o tom, že Myla dala dnes toto v autobuse mojej dcére?“ znela správa, pod ktorou bol vyfotený „prstienok priateľstva“, ktorý bol fialový, silikónový a vibroval... Myla jej totiž cestou v školskom autobuse darovala vibračný krúžok na penis.

Keď si Kahla uvedomila, čo jej dcérka v skutočnosti darovala kamarátke namiesto prstienka, zostala úplne zdesená. Uvedomila si, že malá Myla sa deň pred tým prehrabávala v otcovom nočnom stolíku a našla tam balenie krúžkov. „Keď som zbadala ten obrázok, trvalo mi dve sekundy, než som si dala dokopy dva a dva a srdce mi padlo do gatí,“ opísala svoje pocity Kahla. „Nevedela som, čo mám robiť, v živote som sa necítila tak rozpačito. Desať minút som len tak pozerala do telefónu a snažila sa vymyslieť dobrú odpoveď. Bolo pre mňa dôležité, aby som jej oznámila, že krúžok je úplne nový a nepoužitý, lebo inak by to bolo nechutné,“ hovorí.

„Hanbím sa. Ani neviem, čo na to povedať. Je mi to ľúto,“ odpísala dcérinej spolužiačke a uistila ju, že krúžok bol nepoužitý. „Dostali sme štyri balíčky, zmizol iba ten jeden,“ dodala. Našťastie, druhá mama situáciu zobrala s humorom.

Kahla a jej muž, 29-ročný elektrikár Brady Eisenhower dali s dcérkou reč. Tá sa priznala, že sa špárala v ockovom nočnom stolíku a zapáčili sa jej farebné „prstienky“, tak sa rozhodla jedným z nich potešiť najlepšiu kamarátku. „Od tej chvíle je mi to smiešne. Predstavujem si to úbohé dievčatko, ktoré sa vracia domov s tým prstienkom, aby sa pochválilo mame,“ dodala so smiechom.

Mila sľúbila, že vo veciach rodičov sa už nikdy hrabať nebude, aby neprišlo k podobnej trápnej situácii.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: unilad.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia