Rozkošná princezná Charlotte hviezdila cestou na bohoslužbu

Rozkošná princezná Charlotte hviezdila
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk/AP
2019-12-26 00:45:10 |

Tá sa nezaprie! Predvádzanie sa na verejnosti jej ide na jedničku. Kým jej starší brat George (6) je skôr ostýchavý, Charlotte (4) vystupuje sebavedome.

Dve z troch detí princa Williama a Kate Middleton sa tento rok po prvý raz pripojili  ku kráľovnej Alžbete II. na jej panstve Sandringham, aby sa spoločne s ňou a ostatnými členmi kráľovskej rodiny zúčastnili na slávnostnej vianočnej bohoslužbe. Najmladšieho Louisa nechali doma. Pred omšou ako vždy členovia kráľovskej rodiny pozdravili priaznivcov.

George hľadal istotu u otca, ktorému po celý čas zvieral ruku. Naopak, Charlotte si ako vždy pozornosť užívala, veselo mávala fanúšikom a zdravila ich. Ľudia ocenili jej zdravo drzé správanie.

Mnohí jej odovzdávali darčeky, pri preberaní ktorých ukázala dokonalé spôsoby mladej dámy. Od Karen Anvilovej (41) z Norfolku, ktorej sa predvlani podarilo odfotiť spoločne Williama, Kate, Harryho a Meghan cestou na vianočnú omšu a na fotke kráľovsky zarobila, nechýbala medzi priaznivcami a malej princeznej darovala bábiku. A, samozrejme, aj si ju odfotila. Jeden nikdy nevie. Možno aj táto fotka vzbudí podobný záujem médií ako tá predvlaňajšia. „Charlotte prišla so svojou mamou, bábika sa jej páčila. Jej správanie je vynikajúce - je drzá, vôbec sa nebála,“ povedala Karen pre Sky News.  

Po tom, ako sa Charlotte zastavila a spontánne objala Gemmu Clarkovú (39), ktorá pricestovala z Long Sutton v Lincolnshire a čakala celé ráno na invalidnom vozíku, len aby mohla zahliadnuť kráľovskú rodinu, sa všetkým išli priam srdcia roztopiť. Tá malej princeznej darovala nafukovacieho plameniaka a z kráľovských detí bola veľmi dojatá. Povedala, že boli „geniálne“ a že ju obaja objali. Gemma picestovala do Sardinghamu osobne po prvý raz a tvrdí, že to bol neskutočný zážitok, ktorý si rada zopakuje. 

I keď George je na rozdiel od sestričky hanblivejší, objatiam a osobným stretnutiam pod ochrannými krídlami otca sa tiež nebránil.

Vidieť všetkých členov kráľovskej rodiny pokope je určite zážitkom pre každého ich fanúšika. Mnohým bolo ľúto, že počas tejto jedinečnej príležitosti nevideli na vlastné oči aj Williamovho mladšieho brata Harryho s manželkou Meghan. Tí by určite prišli bez osemmesačného synčeka Archieho, no tento rok sa na bohoslužbe vôbec nezúčastnili. Podľa medializovaných informácií uprednostnili prežitie vianočných sviatkov v Kanade, kam odcestovala s nimi aj Meghanina mama Doria.

Obidve rodiny, Williamova aj Harryho, však potešili fanúšikov vianočnými pozdravmi, na ktoré už tradične čakali od začiatku decembra. Vlani ich zverejnili skôr, tento rok ich nechali v napätí dlhší čas. Rovnako ako vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, William a Kate, aj vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, Harry a Meghan, sa rozhodli pre čierno-biele snímky. Na pozdrave, ktorý William a Kate posielali blízkym a známym, pózujú na motorke, prostredníctvom instagramového účtu zaželali veselé Vianoce fotkou, ktorej autorkou je samotná Kate. Na neformálnom zábere pózuje William s deťmi.

Harry a Meghan sa rozhodli pre rozkošnú fotku, na ktorej sa obaja smejú pod vianočným stromčekom a v popredí je malý Archie. Mnohí ho však podrobili kritike, lebo podľa nich vznikol pomocou photoshopu.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia