Papierové vreckovky: S nimi uspíte bábätko za pár sekúnd

Papierové vreckovky: S nimi
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2019-12-19 08:25:32 |

A máme tu ďalší tip, ako možno rýchlo a efektívne uspať bábätko. Postačí vám k tomu jemná papierová vreckovka!

Zástancovia tzv. obrúskovej techniky nedajú na papierové vreckovky dopustiť. Tvrdia, že stačí, ak chvíľku prechádzate bábätku vreckovkou po tvári a to do niekoľkých sekúnd zaspí. Zvoľte jemnú papierovú alebo klasickú textilnú vreckovku. Na internete nájdete množstvo návodov, ako na to.

Možno sa vám to nezdá, no ako sa v praxi neraz osvedčilo, práve ten najjednoduchší trik alebo postup môže byť najúčinnejší. Stopercentnú záruku, že prechádzanie vreckovkou po tvári zaberie aj u vášho drobčeka, vám nikto nedá, no za pokus to určite stojí.

Austrálčan Nathan Dailo tvrdí, že jeho dnes už vyše ročný syn Seth zaspával vďaka vreckovkám od troch mesiacov života a málokedy sa stalo, že by ho  museli uspávať dlhšie ako minútu. Trik spočíva pravdepodobne v tom, že ho na tento spôsob zaspávania učili od malého malička. Ak by ste sa rozhodli vyskúšať to u polročného drobčeka, asi by ste uspeli už ťažko.

Dôkazom toho, že obrúsková technika naozaj nefunguje vždy a u každého, je dcérka maminy Camille, ktorá sa s nadšením  do nej pustila. Namiesto očakávaného výsledku sa však dostavil úplne iný efekt. Malú Sky vreckovka šteklila a brala to ako skvelú zábavu. Nuž, ako sa hovorí, každé dieťa je iné.  

Mohlo by vás tiež zaujať:

Šup do postele: Deti, ktoré chodia spať skôf, sú zdravšie

Detský spánok: Pre týchto 8 vecí, ako si myslíte

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia