Takto vyzerá najnahnevanejšie bábätko na svete

Takto vyzerá najnahnevanejšie bábätko
Ilustračné foto
2019-12-13 00:05:37 |

Väčšina bábätiek počas fotenia v prvých týždňoch života spí a vyzerajú priam anjelsky. Nie však malá Luna Musa...

Luna sa narodila 15. novembra a hrdí rodičia, tak ako mnoho ďalších, sa rozhodli zveriť sa profesionálnej fotografke, aby ich malý poklad zvečnila. Rátali s tým, že im z tohto dňa zostanú na pamiatku fotky rozkošne sa tváriaceho bábätka. Luna však práve v ten deň náladu na žiadne sladké úsmevy veru nemala.  

Rodinné fotenie trvalo 90 minút. „Luna bola po celý čas hore a pokojná. Len mi venovala takýto pohľad,“ smeje sa fotografka Justine Tuhy. Ten pohľad nebol práve najprívetivejší. „Vždy sa čudujem, keď sú bábätká hore. Ktovie, čo si myslia. Páči sa im to alebo nie?,“ prezradila, o čom vtedy premýšľa.  

Kým Justine forografovala, rodičia sa rozhodli využiť tú hodinu a pol na oddych, aby ju nerušili pri práci. Ako prezradil Lunin otec Christian, keď im poslala prvé fotky, riadne sa s manželkou nasmiali. Pripomenulo mu to situáciu, keď raz s kolegami v kancelárii žartovali a on „vystrúhal“ podobný zamračený výraz. Fotku mal na mobile, no po tom, ako zbadal Lunine snímky, hneď ju nahradil. Uznáva, že je naozaj lepšia.   

Lunin výraz sa stal slávnym, keď fotografka zdieľala jej fotky na Facebooku. Komentovali ich desaťtisíce ľudí a zdieľali snímky rôznych smiešnych výrazov, ktoré urobili ich vlastné deti.

Rodičia sa síce na fotkách pobavili, ale nenapadlo im, že by mohli zaujať toľko ľudí. Jedného dňa im však švagriná, ktorá je doktorka, povedala, že jeden z jej pacientov jej úplnou náhodou ukázal Luninu fotku, aby sa pobavila na rozkošnom výraze nejakého bábätka. „To je moja neter,“ odpovedala mu so smiechom, povedala to švagrovcom a vtedy im vlastne „docvaklo“, akú popularitu má ich pártýždňová dcérka.

Fotografka Justine sa samozrejme tiež teší a je šťastná, že Luna vyčarila úsmev na perách toľkým ľuďom. „Ja som si iba robila svoju prácu. Všetku neuveriteľnú ´nadprácu´ na záberoch odviedla Luna so svojimi výrazmi,“ povedala. „Som veľmi poctená, že som zachytila pre rodinu tento mimoriadny okamih, ktorý si navždy zapamätajú,“ dodala.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Takto raz vraj budú vyzerať deti princov Williama a Harryho

Táto mama práve zistila, že namiesto dievčatka porodila chlapca

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/hj
Zdroj: goodmorningamerica.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia