Takto vraj budú raz vyzerať deti princov Williama a Harryho

Takto vraj budú raz
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2019-11-29 08:00:52 |

Každý, kto má deti vie, že rastú ako z vody. Všetci sme zvedaví, ako asi budú naše ratolesti vyzerať v dospelosti. Vďaka technológiám to je možné.

K najsledovanejším deťom na svete určite patria potomkovia britských princov Williama a Haryho. Pozornosť vzbudia všade, kam prídu. Predsa len, monarchia nie je až takým bežným typom zriadenia a život kráľovskej rodiny je stále opradený akýmsi rúškom tajomstva. Všetkým je jasné, že nežijú životom bežných ľudí, o to viac je každá informácia o nich zaujímavá.

Spoločnosť Cosmetify.com sa rozhodla pomocou špeciálneho programu vytvoriť počítačové portréty detí princov v dospelosti. I keď im k tomu predsa len ešte nejaký ten rok chýba, už teraz sa vďaka moderným technológiám podarilo vytvoriť snímky, ako asi budú za dve desaťročia vyzerať. Pozrite sa, akú podobu by podľa dizajnérov spoločnosti mali mať deti princa Williama (37) a jeho manželky Kate Middleton (37) a syn princa Harryho (35) a jeho polovičky Meghan Markle (38).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

 

Najmladším zo všetkých je Harryho syn Archie, ktorý má pol roka. Vo veku 21 rokov bude podľa počítačových nadšencov o niečo tmavší ako jeho otec. Jeho vlasy budú ryšavé tiež po otcovi, no viac do hneda než do červena a kučeravejšie. Krásne hnedé oči a nos bude mať po mame Meghan. PoOd nej by mal zdediť aj pehy.

 

Jediná dcéra vojvodu a vojvodkyne z Cambridge Williama a Kate, 4-ročná princezná Charlotte, bude vo veku 25 rokov tmavovláska po mame, s mandľovými očami, výrazne krojenými perami a súmernou tvárou.

Z najstaršieho, 6-ročného Georga, bude podľa predpovedí vo veku 27 rokov veľký fešák, ktorý by sa hodil skôr na prehliadkové móla, než na trón.

Tretí Williamov potomok - princ Louis, ktorý v apríli oslávi druhé narodeniny, sa bude v dospelosti, vo veku 22 rokov, podobať spomedzi súrodencov najviac svojmu otcovi s modrou krvou.

Ťažko povedať, nakoľko sa nadšenci trafili do reality. Posúdiť to bude možné až vtedy, keď potomkovia britskej kráľovskej rodiny vyrastú. 

Prečítajte si tiež:

Takto sa mení jazyk lásky po príchode detí

10 maličkostí, ktoré ovplyvnia budúcnosť dieťaťa

Fotogaléria


Foto: Cosmetify
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia