Tieto herečky otehotneli počas natáčania: Podarilo sa to zamaskovať?

Tieto herečky otehotneli počas
Ilustračné foto
2019-11-12 12:30:33 |

Aj keď si bábätko veľmi želáte, pozitívny tehotenský test vás môže zaskočiť. Rovnako, ako tieto herečky.

Zatiaľ čo väčšina žien môže pokračovať v práci takmer až do pôrodu, natáčanie filmu môže byť pre tehulku náročné. Existuje mnoho ženských hviezd, ktoré sa objavili vo filmoch počas všetkých fáz ich tehotenstva. Ako si s tehotenským bruškom poradili režiséri, štylisti či kameramani? A podarilo sa tehotenstvo filmárom zamaskovať?

Lisa Kudrow a Courteney Cox v seriáli Priatelia

Hoci sa v seriáli Priatelia Monika snažila s Chandlerom o bábätko a nakoniec ho museli adoptovať, v osobnom živote mala väčšie šťastie. Pri natáčaní poslednej série bola naozaj tehotná. A hoci sa štylisti snažili jej tehotenstvo zamaskovať, keď sa budete pozorne pozerať, zistíte, že nie vždy sa im to podarilo. Naopak, tehotenstvo Phoebe doslova využili. Keď mala postava svojmu bratovi porodiť dvojčatá, bola herečka naozaj tehotná. Napriek tomu jej bruško bolo zväčšované, pretože na rozdiel od reality v seriáli čakala trojčatá. Svojho syna porodila ten večer, keď mala séria premiéru.

Angelina Jolie vo filme Výmena

Počas natáčania filmu Výmena z roku 2008 Angelina zistila, že je skutočne tehotná. Čakala dvojičky, no rozhodla sa to uchovať v tajnosti, až kým nebude film hotový. Vo filme Jolie hrá matku, ktorá sa stretla so strateným synom, aby zistila, že chlapec vôbec nie je jej syn.

Angelina povedala: „Počas natáčania sa so mnou „hrali“ moje emócie a moje city k deťom ešte zosilneli.“ Natáčanie tohto filmu bolo pre ňu veľmi stresujúce. Po skončení porodila dvojčatá. Vo všetkých scénach nosila voľné šaty, pod ktorými bruško nebolo vôbec vidno.

Scarlett Johansson vo filme Avengers: Age of Ultron

Kvôli tehotenstvu Scarlett Johansson sa zmenil celý harmonogram nakrúcania. Všetky scény, kde sa mala Čierna vdova objaviť, sa natočili ako prvé. Scarlett bola ale veľmi rýchlo unavená, a tak sa natáčanie preťahovalo. Neskôr sa rozhodlo o tom, že ju v niektorých scénach nahradí dablérka.

Kate Winslet vo filme Divergencia

Všimli ste si, že vo filme má skutočná Kate alebo filmová Jaeni stále niečo v rukách pred sebou? Či už zložku s dokumentmi alebo tablet. Nie, nebola to náhoda! Bola to stratégia, pretože so svojím tretím drobcom bola v piatom mesiaci. Tmavé oblečenie a starostlivo vybrané uhly kamerou pomohli jej bruško skryť.

Sarah Jessica Parker v seriáli Sex v meste

Herečka zistila, že je tehotná počas prvých dní natáčania piatej série seriálu. Štylisti urobili všetko pre to, aby schovali jej rastúce tehotenské bruško a obliekali ju najmä do „oversize“ kúskov. Nakoniec bolo rozhodnuté. Piata séria mala len osem dielov, pretože viac už by žiadne štylistické triky naozaj nepomohli.

Lena Headey v seriáli Hra o tróny

Keď sa filmovala piata séria fantasy Hry o tróny, herečka, ktorá hrala postavu Cersei, bola v piatom mesiaci tehotenstva. Navyše mala v tejto sérii prejsť nahá z väzenia na kráľovský dvor, takže na to producenti museli ísť kreatívne a zapojiť dablérku. Natočenie tejto scény trvalo tri dni. Nikto si jej tehotenstva v seriáli nevšimol.

Blake Lively vo filmoch Plytčiny a Večne mladá

Blake bola tehotná pri natáčaní niekoľkých filmov. V filme Plytčina predvádza kúsky, na ktoré by si nie každá žena trúfla. Blake bez problémov natočila všetky scény sama, až na posledné dva týždne, kedy ju nahradil dablér. Ešte predtým v inom stave natáčala film Večne mladá a ani tu nepožadovala žiadne zvláštne podmienky, čo potvrdili jej kolegovia.

Reese Witherspoon vo filme Trh márnosti

Schovávať bruško musela aj Reese Witherspoon. Zahaľovali ho luxusné tmavé šaty s vysokým pásom a veľkým množstvom spodničiek. Keď to bolo nutné, schovala sa herečka za kus nábytku. Takmer nikdy nebola ukázaná celá jej postava, takže nikto nepostrehol, že už je v šiestom mesiaci tehotenstva.

Prečítajte si tiež:

Mária Bartaloš: Už neriešim každé kilo

"Mami, som škaredá," povedala dcéra speváčke Pink: Jej odpoveď obletela svet

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: rd.com, bustle.com, screenrant.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia