William a Kate vraj chystajú sťahovanie: Je dôvodom štvrtý potomok?

William a Kate vraj
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/kensingtonroyal
2019-10-28 00:30:13 |

Sťahovacie dodávky, ktoré sa pohybovali minulý týždeň okolo Kensingtonského paláca, vyvolali špekulácie, že Kate nosí pod srdcom bábätko.

Podľa viacerých médií je sťahovanie mladého páru viac ako isté a dôvodom nie je nič iné ako to, že pre svoju rodinu potrebujú viac priestoru, lebo sa pravdepodobne rozrastie. Podnet k špekuláciám dala Kate, ktorá si vraj častejšie na verejnosti chytá brucho a má ho vypuklejšie. 

Stávkové kancelárie v Británii na to hneď zareagovali a ľudia už uzatvárajú stávky, či je alebo nie je tehotná. Žeby George (6), Charlotte (4) a Louis (1)privítali medzi sebou ďalšieho "parťáka"? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

V skutočnosti nejde o žiadne veľké sťahovanie, aspoň čo sa presúvania z miesta na miesto týka, lebo zatiaľ päťčlenná rodina by mala zabrať aj 21-izbový apartmán susediaci s ich bývaním. Doteraz v ňom už od roku 1972 žil bratranec kráľovnej Alžbety II., vojvoda z Gloucesteru Richard (75) s manželkou Brigitte a ich tromi deťmi. Tie však už rodné hniezdo dávnejšie opustili a pre pár seniorov je príliš veľký. Rozhodli sa presunúť do menších priestorov v rámci Kensingtonského paláca, ktorých rekonštrukcia stála britských daňových poplatníkov v prepočte 445 000 eur a rozľahlé bývanie známe ako Apartmán 1A zostáva voľné.

Plány strašieho manželského páru sú známe už dlhší čas, preto sa predpokladalo, že v honosných priestoroch, ktorých vynovenie stálo v prepočte 1,6 milióna eur, nájde útočisko Williamov brat Harry s manželkou Meghan a ich synčekom Archiem. Tí sa však rozhodli vytvoriť si domov úplne inde a zakotvili v usadlosti Frogmore House na pozemkoch Windsoru.  

Kensingtonský paláca sťahovanie Williamovej rodiny nepotvrdil, no ani nevylúčil. Zatiaľ tak nie je vôbec isté, či si pre seba naozaj zaberú ďalších 21 izieb alebo privítajú nových susedov. V hre je dcéra princa Andrewa a jeho bývalej manželky Sarah Ferguson princezná Beatrice, ktorá sa nedávno zasnúbila, ako aj jej mladšia sestra, princezná Eugenie. Tá je od minulého roka vydatou pani, ktorej manželom je Jack Brooksbank. Nuž, možností je viac a iba čas ukáže, či ide iba o špekulácie alebo sa aj napriek ťažkostiam, ktoré sprevádzali predchádzajúce tehotesntvá Kate, naozaj rozhodli priviesť na svet ďalšie dieťa.

I keď, ako upozorňujú iné médiá, v tomto čase by bola určite iba na začiatku tehotenstva a nie je pravdepodobné, že by bola schopná absolvovať nedávnu cestu do Pakistanu. 

Prečítajte si tiež:

Princ George futbal miluje: Takto úprimne sa tešil z gólu

Takto si vykračovala princezná Charlotte prvýkrát do školy

 

Fotogaléria

sita.sk/AP, profimedia.sk
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: observer.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia