Táto mama vyrába pre svoju dcéru niečo špeciálne

Táto mama vyrába pre
Ilustračné foto
2019-10-15 14:30:47 |

Aj keď horúčavy nedávno skončili, jedenásťmesačná Willow sa svojej špeciálnej mrazenej pochúťky od mamy nevzdá. Je nielen dobrá, ale aj plná vitamínov a minerálov.

Leanne Abbiss sa pred pár mesiacmi musela vrátiť späť do práce. Je kaderníčkou a o svoje miesto v salóne nechcela prísť. No jej malá dcérka Willow si postavila hlavu a materské mlieko z fľašky piť nechcela. Leanne bolo ľúto tento elixír života len tak vyliať. „Premýšľala som, ako dať mojej malej princeznej mlieko, keď ja s ňou nebudem a z fľaše ho odmieta,“ vysvetlila svoj nápad tridsaťsedemročná žena.

Leanne sa rozhodla pre experiment a svoje materské mlieko naliala do formičiek na nanuky. „Dopadlo to skvele. Myslela som si, že sa jej nanuk roztopí, no nemal kedy. Dcéra si ho zamilovala tak veľmi, že nemá šancu," povedala kreatívna mama. Podľa Leanne je to skvelý spôsob, ako Willow aj naďalej ostane pri materskom mlieku a získa všetky potrebné živiny.

Na výrobu nanukov používa výhradne svoje materské mlieko. Ochutnali ich aj jej staršie dcéry - deväťročná Autumn a štvorročná Poppy, ale to ich mama rada nevidí. Ako hovorí, sú určené pre malú Willow. „Tá na ne chodí tak často, že ich nestačím vyrábať. Rastú jej teraz zúbky, takže ochladzujú i jej bolestivé ďasná," chváli si svoj výrobok Leanne.

Prečítajte si tiež:

Kravské ani kozie mlieko bábätkám do úst nepatria: Prečo?

10 užitočných spôsobov využitia materského mlieka (okrem dojčenia)

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: dailystar.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia