Toto je bomba: O ruku ju žiadal veľakrát, ona o tom ani netušila

Toto je bomba: O
Ilustračné foto
2019-10-01 00:30:49 |

Edi Okoro (30) z Herefordshiru v Anglicku dal žiadosti o ruku úplne iný rozmer. Na tom, ako sa o to snažil u svojej priateľky Cally Read (28) sa baví snáď každý, kto jeho príbeh spozná.

Edi chcel urobiť zo žiadosti o ruku ohroumujúcu udalosť, ktorou svoju lásku Cally prekvapí, no nevedel ako na to. Zásnubný prsteň nosil celý mesiac pri sebe, ak by sa náhodou naskytla vhodná príležitosť. Každým dňom jej ho chcel nasadiť, no stále neprichádzal ten správny okamih. Zrazu si uvedomil, že ho má vždy pri sebe a jeho priateľka vôbec nič netuší. Vtedy mu v hlave vznikla myšlienka, že by nebolo zlé všetky premeškané príležitosti zdokumentovať fotoaparátom. „Po mesiaci čakania som sedel doma na gauči a bol som zahladený do prsteňa. Cally ma pritom skoro prichytila. A vtedy mi v hlave skrsol nápad. Zachytím všetky okamihy na fotkách, kedy som ju už mohol požiadať o ruku, ale neurobil som to a moja polovička to ani len netušila," napísal na sociálnej sieti. 

Na vtipných záberoch je Cally väčšinou otočená a Edi drží prsteň v ruke, na jednej fotke ho však má budúca snúbenica dokonca položený priamo v dlani. O ničom ani len netuší, lebo hlboko spí. 

Ediho posledná fotografia je už so snúbenicou, ktorá má skvost na prste. Ako sa tam dostal? Ako došlo k zasnúbeniu? Cally len napísala: „Tak sme sa nakoniec zasnúbili. A ako to nakoniec môj miláčik spravil? To je už iný príbeh, no fotky z mesačného zasnubovania sú krásne a bude to spomienka na celý život,“ smeje sa Cally Read.

Celkom vtipné je, že podobný nápad mal aj Colton Vaters z Kanady, ktorý v týchto dňoch tiež zverenil sériu fotiek vedúcich k jeho zásnubám s priateľkou Danielle. Rovnako ako Edi nosil zásnubný prsteň všade so sebou a pri každej možnej príležitosti ho odfotil v blízkosti budúcej manželky. 

Ako vidno, romantickí muži sa ešte aj dnes nájdu a pre lásku dokážu hory prenášať. Alebo aspoň zásnubný prsteň schovávať :))

Prečítajte si tiež:

10 vecí, ktoré by mala vedieť vaša dcéra v 10 rokoch

10 chýb vo výchove, ktoré väčšina rodičov ľutuje

 

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: metro.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia