Takto vyzerá syn Harryho a Meghan Archie: Na koho sa viac podobá?

Takto vyzerá syn Harryho
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2019-09-26 14:30:02 |

Princ Harry s manželkou Meghan a synčekom Archiem sa vybrali na veľké africké turné, kde strávia 10 dní. Práve tam ukázali verejnosti drobčeka v plnej kráse a druhýkrát ho pokrstili.

Afriku obaja manželia milujú, preto sa rozhodli absolvovať dlhú zámorskú cestu len necelých 5 mesiacov po narodení Archieho, ktorý sa tak stal zatiaľ najmladším kráľovským potomkom sprevádzajúcim rodičov už v tomto veku.

V oficiálnom programe zmienený nebol a všetci si mysleli, že po celý čas bude mimo diania s opatrovateľkou, Harry s Meghan však na veľké prekvapenie urobili výnimku. Na včerajšie stretnutie s anglikánskym aribiskupom Desmondom Tutuom (87) a jeho manželkou Leah v Kapskom Meste ho zobrali so sebou a dokonca mu ani neskrývali tváričku. Súčasťou návštevy bol aj druhý krst Archieho, ktorý absolvoval tradičný africký rituál. Jeho nové meno je Ntsika, čo značí pilier sily.  

Archieho tvár sme síce videli aj krátko po narodení a počas oficiálneho krstu v Británii, no ten rastie ako z vody a už je z neho celkom veľké chlapča, na tvári ktorého sa začínajú rysovať črty jeho rodičov. Zdá sa, že kráľovské gény sú silné, lebo Archieho pokožka je bledá a aj farbu vlasov podľa všetkého podedil po otcovi.

Kým ešte včera bola rodina spolu, dnes začala druhý etapa kráľovského turné, počas ktorého Meghan s Archiem zostanú v Juhoafrickej repubike a Harry sa vybral do Botswany a neskôr do Angoly. Vojvoda zo Sussexu strávi nasledujúcich päť dní návštevami organizácií a charitatívnych organizácií v týchto krajinách. Následne sa vydá do Johannesburgu, kde sa stretne so svojou rodinou.

Meghan počas zámorskej cesty podobne ako jej švagriná, manželka princa Willima Kate, recykluje šaty, ktoré sme na nej už videli. Okrem nich predviedla zatiaľ aj dva modely značiek snažiacich sa o trvalú udržateľnosť. Harry s Meghan boli kritizovaní za to, že na turné porušujú protokol, lebo sa nechávajú oslovovať svojimi krstnými menami alebo sa vodia za ruky. Harry si to však môže dovoliť, omnoho prísnejšie kritériá sú kladené na jeho staršieho brata Williama, ktorý je  po otcovi, princovi Charlesovi, v poradí druhým adeptom na kráľovský trón. A Meghan, tá má problémy s porušovaním protokolu asi od chvíle, keď sa dostala na kráľovský dvor, no nariek tomu sa teší veľkej popularite. A to aj napriek neprajným rečiam o jej kompikovanej a nepríjemnej povahe. 

Prečítajte si tiež:

Diastáza: Možno ňou trpíte aj vy a ani o tom neviete

Máte obaja modré oči? Zistite, či môže byť vaše dieťa hnedooké

 

 

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP. profimedia.sk
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia