K desiatim bratom pribudla konečne sestra: Pozrite sa na nich

K desiatim bratom pribudla
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2019-09-13 08:00:35 |

Po tom, ako pred 2 rokmi priviedla na svet najmladšieho syna s nezvyčajným menom Rothagaidh, sa Alexis Brett stala prvou britskou mamou, ktorá porodila 10 chlapcov za sebou.

Ako sa hovorí, človek mieni a Boh sa smeje. Život nám každý deň prináša nejaké prekvapenia. Táto britská rodina ich pravdepodobne zažila viac ako ktokoľvek iný, najmä čo sa týka rodičovstva. Mať doma 10 chlapcov, to musí byť riadna cesta horskou dráhou a zrazu zistíte, že pod srdcom nosíte ďalšie bábätko...

Alexis a David si po narodení najmladšieho syna mysleli, že ich rodina je kompletná. O nejaký čas sa však ukázalo, že život mal pre nich naplánované ešte jedno prekvapenie - nový prírastok. Alexis sa pred pár týždňami vo veku 39 rokov stala 11-násobnou mamou. S príchodom posledného dieťaťa sa rodičom splnil tajný sen a k desiatim bratom pribudla sestrička Cameron.

Šťastní rodičia tvrdia, že maličká Cameron zmenila rodinnú dynamiku. Všetci bratia sú veľmi pozorní a omnoho tichší, aby nezobudili sestričku a vo všeobecnosti sa správajú oveľa lepšie. Najväčšiu radosť z toho majú rodičia, lebo posledné tehotenstvo bolo neplánované a keď sa o ňom dozvedeli, po celý čas si mysleli, že budú mať doma chlapčenskú futbalovú jedenástku. Z dievčatka sa tešia o to viac, no mama Alexis povedala, že ďalšie dieťa už určite nebude. „Povedala som to aj pred dvomi rokmi pri poslednom synovi, ale tentokrát to myslím absolútne vážne. Milujem svoju rodinu takú, aká je teraz.“

Campbell   17 rokov

Harrison    16 rokov

Corey        14 rokov

Lachlan     11 rokov

Brodie         9 rokov

Brahn          8 rokov

Hunter         6 rokov

Mack           5 rokov

Blake           3 roky

Rothagaid   2 roky

Cameron    bábätko

Chlapci majú od 2 do 17 rokov

Najstarší syn Campbel má 17 rokov, najmladší Rothagaidh dva. Rodina je zvyknutá na to, že pre počet detí sa dostáva často do rečí a nie vždy sú poznámky na ich adresu príjemné. „Niektorí si myslia, že musíme mať výhody, ale nie je to pravda. David má dobrú prácu, čo znamená, že nemáme nárok ani na prídavky na dieťa v plnej výške,“ hovorí Alexis. Jej manžel je rušňovodičom a obvykle odchádza z domu okolo 5:30. Alexis vstáva s ním a než sa prebudia deti, má chvíľu pokoja. Využíva ju na sprchu a šálku kávy.  

Alexis priznáva, že nie všetky dni sú zaliate slnkom a pripúšťa, že niekedy si s manželom vymenia zúfalé pohľady a myslia si: "Čo sme to urobili?“ Deti však vždy prídu s niečím prekvapujúcim, čím roztopia srdcia svojich rodičov a tí sú za každé jedno vďační.

Prečítajte si tiež:

Ako mať šťastné a spokojné deti? Skúste týchto 5 vecí

​Čiary na dlani prezradia, či bude prvý chlapec alebo dievča

 

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Autor: © Zoznam/hj
Zdroj: boredpanda.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia