Chlapec poslal balík neznámemu dievčaťu: Toto nikto nečakal

Chlapec poslal balík neznámemu
Ilustračné foto
Zdroj: foto: brightside.me, youtube,
2019-09-04 00:30:02 |

Nejde o argentínsku telenovelu ani o americký slaďák a predsa má tento ozajstný príbeh zo života dobrý koniec. Patrí k tým, ktoré pohladia dušu.

Písať sa začal v decembri 2000, keď vtedy 7-ročný americký chlapec Tyrel  Wolfe poslal cez organizáciu Operation Christmas Child balík so školskými pomôckami, hračkami a inými drobnosťami neznámemu dievčatku z chudobnej časti sveta.

Jednoducho chcel vo vianočnom období urobiť niekomu radosť. To sa mu aj naozaj podarilo. Škatuľu od topánok plnú pekných vecí s priloženým vianočným pozdravom a Tyrelovou fotkou dostalo chudobné dievča z Filipín Joan Marchanová.

Tá neváhala a milému darcovi napísala list s poďakovaním, ten sa mu však nikdy do rúk nedostal. Často však naňho myslela. Balík s drobnosťami, ktoré by pre niekoho neznamenali nič, bol pre ňu niečím naozaj výnimočným.

Ako sa hovorí, čo sa má stať, to sa stane a tak to bolo aj v tomto prípade. I keď od udalosti ubehlo veľa rokov, Joan na krásne prekvapenie z detstva nezabudla. Jedného dňa jej napadlo, že skúsi vyhľadať Tyrela cez Facebook. Nebolo to až také ťažké, jeho fotku z detstva ešte stále mala a poznala tiež meno. Požiadala ho o priateľstvo. Tyrel najprv žiadosť priqajť nechcel, no zvedavosť mu nedala. Aké bolo jeho prekvapenie, keď mu Joan vysvetlila kto je a napísala, že mu chce aj po tých rokoch srdečne poďakovať, lebo väčšiu radosť jej dovtedy nikto neurobil.

Dvaja mladí ľudia si začali pravidelne písať a už asi tušíte, ako to pokračovalo. Zistili, že majú toho veľa spoločného a Tyrel sa po niekoľkých mesiacoch vybral na výlet do Filipín. Stačil jediný osobný pohľad z očí do očí a obom bolo jasné, že sú v tom až po uši...

Netrvalo dlho a Tyrel požiadal Joan o ruku. Ich rodiny neboli spočiatku úplne nadšené, no oni dvaja si boli svojou láskou istí. Nakoniec všetci uznali, že ide o lásku, ktorá hory prenáša a 5. októbra 2014 si povedali svoje ÁNO na ranči Tyrelových rodičov. Všetci sú šťastní, že sa títo ľudia našli. Dnes spolu žijú v Amerike, no Filipíny a filipínska kultúra sú súčasťou ich života. Dokonca už a vychovávajú prvého synčeka.

Prečítajte si tiež:

Príbeh zo života: Svokra ako zo zlého filmu

Emily: Príznaky menopauzy prišli už v piatich rokoch

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia