Rebelka Charlotte v akcii: Mama Kate zachraňovala situáciu

Rebelka Charlotte v akcii:
Ilustračné foto
2019-08-09 11:00:29 |

Tá sa na nič nehrá. Keď má chuť vyplaziť na stovky ľudí jazyk, tak ho jednoducho vyplazí a hotovo. Štvorročná princezná si to ešte môže dovoliť.

K vtipnej situácii, ktorú fotografovia zaznamenali, prišlo počas charitatívneho plachtenia vojvodu a vojvodkyne z Cambridge, Williama a Kate, na ostrove Wight. Každá z ôsmich zúčastnených plachetníc predstavovala jednu z ôsmich charitatívnych organizácií, ktoré pár podporuje. Spoločnosť im robili aj ich dve ratolesti – šesťročný princ George a štvorročná princezná Charlotte. Najmladší Louis zostal doma s opatrovateľkou.  

Napriek veľkej podpore detí usadených aj so starými rodičmi Middletonovcami na podpornej lodi sympatická vojvodkyňa skončila posledná a odmenou jej bola velikánska drevená lyžica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Malý George sa hrdo predviedol v kapitánskej čapici a s odznakom, no nezostal nič dlžný svojej povesti trochu nesmelého chlapca. Z fotiek vidno, že prišiel o ďalšie mliečne zúbky.

Charlotte je z iného súdka. Po tom, ako sa pripojila po súťaži k mame, tá ju povzbudila, aby zamávala. Namiesto toto sa malá rebelka rozhodla ukázať všetkým svoj princeznovský jazyk. Kate jej ho rýchlo zakryla, no ani ona nedokázala zadržať výbuch smiechu.

Nebolo to po prvýkrát. Jazýček vytráčala princezná na všetkých aj počas svadby strýka Harryho s Meghan Markle. Ten má v archíve tiež jednu fotku, na ktorej v náručí milovanej mamy, princeznej Diany, vyplazuje tiež jazyk na dav.

Nuž, jablko nepadá ďaleko od stromu :) Aspoň sa urodzení rodičia doma nenudia. Roztopašná Charlotte im určite pripraví ešte nejednu horúcu chvíľku. 

Prečítajte si tiež:

5 spôsobov, ako pochváliť dieťa

Správa sa vaše 5-ročné dieťa zrazu inak? Vieme prečo

 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, sita.sk/AP
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia