V tejto hrôze vyrastalo 6-ročné dievčatko

V tejto hrôze vyrastalo
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Facebook/Izabelle Faizova
2019-08-02 00:30:39 |

To, v akých podmienkach vyrastalo malé dievčatko, si možno len ťažko predstaviť. Rodičia ju od narodenia vychovávali v špinavej množiarni psov medzi klietkami plnými výkalov.

Fotky množiarne, ktorá bola šesť rokov domovom nielen psov, ale aj dcérky majiteľov tohto miesta hrôzy v ruskom Saratove, zverejnila na sociálnej sieti ochrankyňa zvierat Izabella Faizova. „Bolo tam asi 19 psov, rôzne malé rasy a ich šteňatá. V takýchto podmienkach žije malé dieťa? Čo robila sociálka?“ Izabelle nejde do hlavy, že si nikto nevšimol ako dievčatko vyzerá a aké podmienky v množiarni panujú.

Kým dovtedy sa o rodinu a ich činnosť nikto nezaujímal, fotky strašidelného miesta vzbudili veľkú pozornosť verejnosti a rozhýbali sa aj sociálni pracovníci. Dievčatko, ktoré rodičia vychovávali medzi psami a výkalmi, im odobrali. Zaujímavosťou je, že sociálka o rodine vedela, no pri prešetrovaní ich situácie nezistili nič a prišli k záveru, že všetko je v najlepšom poriadku.

Je strašné, v akých podmienkach prežilo prvých šesť rokov malé dieťa, no milovníkov psíkov pichá pri srdci aj pri pohľade na to, ako žili v množiarni tieto štvornohé bytosti.

To, že Faizova prípad zverejnila, prekazilo rodine kšefty, aj keď o všetkých psov neprišli. K desiatim mali všetky doklady, preto ochrancovia nenašli dôvod, aby im ich odobrali. Ostatným deviatim, medzi ktorými boli niektorí aj kradnutí, hľadajú nové domovy.

Prečítajte si tiež:

Preboha, v tomto mama nechala žiť 5-ročnú dcérku

Naštvaný otec zavesil na internet fotku dcérinej rozhádzanej izby

 

Fotogaléria


Foto: Facebook/Izabelle Faizova
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia