Šanca, že sa môže stať toto, je jedna ku 200 miliónom

Šanca, že sa môže
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook/aaron.palfrey
2019-07-10 00:30:26 |

Z bežného ultrazvukového vyšetrenia sa môže stať zážitok na celý život. O tom by vedela rozprávať mamička Sian. Návšteva u lekára tehotnému páru doslova zmenila život.

Dieťa je dar. Vedela to aj Sian Williams (31) z Cwmbran vo Walese so svojím partnerom Aronom (26). Keď sa dozvedeli, že je v očakávaní, neskrývali obrovskú radosť.

„Bola som nadšená, že budem mama, keď však doktor počas ultrazvuku zachytil tlkot druhého srdiečka a následne tretieho, bol to zázrak. Ani som tomu uveriť nemohla a bola som v nádhernom šoku. V tom čase, okolo Vianoc, sme si kúpili náš prvý domček. Mysleli sme si, že máme dom, zasadili sme strom a dieťa už bolo na ceste. A z jedného plánovaného vznikli tri neuveriteľne krásne dievčatká,“ spomína na obrovskú novinku mama, ktorá priviedla na svet jednovaječné trojčatá.

Pravdepodobnosť prirodzeného počatia identických trojičiek je jedna ku 200 miliónom a to, že deti sú rovnakého pohlavia, je ešte o to vzácnejšie.

Sianin manžel Aron pochádza z dvojičiek, takže mali na ne trošku nábeh. Trojičky však určite nečakali. Aj keď sú obaja rodičia neskutočne šťastní, zvládnuť tri deti naraz, nie je žiadna sranda. Sian pri výchove svojich troch dcér používa rôzne praktiky. Aby ich dokázala rozlíšiť, každá má nalakovaný jeden prst na ruke. Belle má ružový, Olivia žltý a Jorgie fialový. 

Ako to v takýchto prípadoch býva, Sian s Aronom si svoje dievčatká nemohli odviesť hneď domov. Mamička totiž porodila predčasne, v 32 týždni, a tak museli pobudnúť nejaký čas v nemocnici, aby zosilneli. „Trvalo to síce dlho, avšak keď sme ich konečne držali, bolo to magické. Aron vyzeral neuveriteľne hrdo. Nedokázali sme uveriť, že sú naše,“ opísala svoje vtedajšie pocity Sian.

Trojičky boli obrovským darom a pre samotnú Sian znovuzrodením. Tá totiž v jednom roku prišla o svojho otca Kevina a starých rodičov. Práve príchod troch dcér všetko zmenil. „Niekoľko rokov to bolo pre nás naozaj ťažké, takže trojičky nám priniesli do života opäť radosť. Je úžasné ich vidieť vyrastať. Je to možno náročné, ale milujeme každú jednu minútu s nimi.“ Rodinka musela svojim deťom prispôsobiť absolútne všetko. Prišlo aj na výmenu auta, do ktorého sa zmestia tri detské sedačky. Sian sa pochválila, že sú s partnerom výborný tím a zatiaľ všetko zvládajú. „Je to úžasné. Všetky tri spia naraz, tak dúfam, že to bude aj pokračovať,“ povedala. Okrem toho je vďačná aj za svoju mamu, ktorá býva vedľa nich a veľa pomáha.

Trojčatá nedávno oslávili svoj prvý rok. Ak keď sa narodili s malou pôrodnou hmotnosťou, vyrástli z nich krásne a zdravé dievčatá. 

Prečítajte si tiež:

Takto vyzerá Mariino brucho po vyše polroku od pôrodu trojičiek

Pôrod s prekvapením! Nicole nechala všetko na prírodu

Fotogaléria

foto. Facebook/Aaron Palfrey
Autor: © Zoznam/kch
Zdroj: southwalesargus.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia