Syna Harryho a Meghan uspáva hluk lietadiel

Syna Harryho a Meghan
Ilustračné foto
Zdroj: foto sita.sk/AP
2019-05-29 12:30:13 |

Tí, ktorí sa v týchto dňoch nachádzajú vo Veľkej Británii, majú šancu nahliadnuť trochu do súkromia Harryho rodiny v rezidencii Frogmore House.

Britská kráľovská rodina je veľmi populárna a tak nečudo, že keď je možnosť priblížiť sa k nim čo i len o trochu viac, fanúšikovia si nenechajú ujsť príležitosť. V týchto dňoch majú návštevníci charitatívnej akcie Národná záhradná schéma, ktorá otvára záhrady v Anglicku a Walese, šancu nahliadnuť do života čerstvých rodičov, vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu.

Návštevníci sa mohli pohybovať len niekoľko metrov od ich domu. Kým inokedy je rezidencia strážená políciou a do blízkosti sa dostať nedá, počas troch špeciálnych dní charitatívnej akcie je to inak. Nielen miestni obyvatelia, ale aj turisti sa tu bez zábran potulujú. V utorok v okolí parkovalo viac ako 400 áut. „Pár otvorených okien a dve lesklé autá vpredu, takže niekto tam je ... Šialené, ako blízko sa môžete dostať,“ napísala jedna nadšená fanúšička. Napriek tomu rodinku nikto nezahliadol a je možné, že oficiálne sídlo na pár dní opustili. Mohli sa vybrť do Londýna či do iného Harryho domu. V reziencii určite zostal personál.

Všetci obdivovali nádheru okolitých záhrad, no šokoval ich hluk z letiska Heathrow, ktoré sa nachádza neďaleko a pochybujú, že malý Archie je schopný pri ňom vôbec spávať. Vyťaženosť je v priemere 14 letov každých 30 minút. Obavy o Archieho spánok však mať nemusia. Meghan a Harry si údajne dali pri rekonštrukcii rezidencie, do ktorej sa nasťahovali krátko pred jeho narodením, urobiť veľmi kvalitnú izoláciu v hodnote 50 000 libier, čo je v prepočte takmer 57 000 eur. Iné je to v záhrade, kde sa hluku neubránia.

„Hluk je síce šialený, ale nádhera záhrad to určite vyváži a úplne chápem, prečo si vybrali pre život práve toto miesto,“ napísala na Twitteri ďalšia z obdivovateliek kráľovskej rodiny. Všetci sa zhodli v tom, že stromy, kríky a kvety, ktoré mohli obdivovať vo Windsore a okolí, sú nádherné a ide naozaj o exkluzívnu prehliadku. „Je tu takmer všade veľa krásnych stromov a kríkov a kvety. Najviac ma upútala kamasia. Myslím si, že kráľovská rodina miluje krajinu a je to vidno,“ pridal sa ďalší z fanúšikov.

Prednedávnom upútala Britov aj manželka princa Williama, vojvodkyňa Kate. Tá sa stala spoluautorkou nádhernej záhrady, určenej najmä pre príjemné rodinné chvíle. A stretla sa s úprimným obdivom. Vyšantili sa v nej aj kráľovské detičky George, Charlotte a Louis, ktorého sme tu po prvý raz videli behať po vlastných. Vďaka návšteve záhrady sa na verejnosť dostalo aj niekoľko intímnejších informácií z ich rodinného života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Podľa médií je zrejmé, že Williamovým miláčikom je princezná Charlotte, ktorú volá Mignonette. Ide o zdrobneninu slova mignon, ktoré v preklade znamená miláčik. Kate ju volá skrátenou verziou jej mena, Lottie. Nežné oslovenia a veselé úsmevy na tvárach celej rodiny svedčia o tom, že sú si blízki aj napriek tomu, že toho súkromia vzhľadom na svoje postavenie veľa nemajú.

Prečítajte si tiež:

Tajomstvá Archieho fotenia: Špinavý koberec a zmeny na poslednú chvíľu

Kráľovná Alžbeta II.je z Archieho namäkko: Takto sa s ním zoznámila

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia