Malý Louis má rok, pozrite sa na tie rozkošné fotky

Malý Louis má rok,
Ilustračné foto
2019-04-23 09:59:41 |

Vojvodkyňa Kate opäť raz zobrala do rúk fotoaparát a na prvé narodeniny najmladšieho synčeka urobila radosť všetkým fanúšikom urodzenej rodinky.

Kensingtonský palác zverejnil v pondelok večer tri nové narodeninové fotografie princa Louisa. Vlasy úhľadne sčesané na jednu stranu, broskyňové líčka, prvé mliečne zúbky a typické middletonovské obočie... Z rozkošného výrazu princiatka, ktoré sa narodilo presne pred rokom, sú všetci namäkko.

Na jednej zo snímok má na sebe modrý pulóver so šteniatkom, ktorý možno dostať v obchode s detským oblečením Trotters. Teda... bolo to možné ešte pred tým, než sa v ňom objavil Louis. Momentálne je už úplne vypredaný a šanca, že by sa ho niekomu podarilo ešte zohnať, je mizivá.

Na ďalších dvoch fotkách má na sebe bordový pulóver, pod ktorým je schovaná košeľa. Zdá sa, že ide o kúsok z dielne Rachel Riley, ktorú nosil aj jeho starší brat George.

Snímky vznikli vo vidieckom sídle rodiny princa Williama, v záhradách usadlosti Anmer Hall nachádzajúcej sa vo východoanglickom grófstve Nofolk, kde trávili aj veľkonočné sviatky.

Kým väčšinu prvého roku svojho života strávil Louis ukrytý mimo pozornosti, pri príležitosti jeho prvých narodenín sa kráľovský dvor rozhodol trochu ho pred verejnosťou poodkryť. Predvečer dnešného slávnostného dňa strávili na čajovom večierku usporiadanom na Louisovu počesť v Anmer Halle spolu s rodinou vojvodkyne Kate – Middletonovcami, ďalšou blízkou rodinou a priateľmi.

Priatelia Williama a Kate hovoria, že sympatický pár nevylučuje ani štvrté dieťa. Georga, Charlotte a Louisa sa snažia vychovávať mimo mediálnej pozornosti, aby mali v rámci možností čo najobyčajnejšie detstvo. Na verejnosť ich berú iba vtedy, keď je to nevyhnutné.

Princ Louis Arthur Charles, ktorý je piatym v rade na trón, sa narodil 23. apríla 2018 o 11.01 v súkromnej nemocnici v Londýne, kde prišli na svet aj obaja jeho súrodenci. Prvé oficiálne fotky sa dostali na verejnosť po týždni. Onedlho by mala porodiť aj Meghan, manželka Williamovho brata, princa Harryho a tak budú drobci oslavovať narodeniny blízko seba.  

Prečítajte si tiež:

Toto je v súčasnosti 100 najpopulárnejších mien na svete

V roku 2018 sa stali rodičmi aj tieto svetoznáme tváre

 


Foto: Instagram
Autor: © Zoznam/hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia