Tu budú žiť Harry a Meghan s bábätkom, okolo domu veľké zmeny

Tu budú žiť Harry
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2019-04-13 09:30:02 |

Dlhoročné parkovanie na veľkom parkovisku pri rezidencii Frogmore Cottage vo Windsore, ktorá sa stala novým domovom vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu, je minulosťou.

Aj keď z príchodu prominentného páru do ich oblasti sa miestni tešia, niektoré zmeny v ich doterajšom zaužívanom spôsobe života až také príjemné nie sú. Po tom, ako sa vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu presťahovali minulý týždeň do rezidencie pri hrade Windsor, ktorej rekonštrukcia si vyžiadala 3 milióny libier, treba doladiť viacero vecí.

Jednou z nich je aj bezpečnosť urodzeného páru, čo si vyžaduje výrazné zmenšenie veľkého parkoviska zastierajúceho výhľad na dom. Ten roky využíval personál kráľovskej rodiny pracujúci v areáli hradu Windsor a v okolitých parkoch a záhradách. Po opatreniach navrhnutých ochrankou, podľa ktorej parkovisko zasahuje do súkromia páru, zostala z neho polovica.

Zamestnanci, ktorí sa vzdali svojich miest, dostali povolenia na parkovanie na neďalekom parkovisku, vzdialenom od hradu asi na 10 minút chôdze. Podľa informácií väčšina zamestnancov s presunom na iné parkovisko problém nemá a dokonca sa dobrovoľne svojich miest pri Fromage Cottage vzdali. Všetci sú príchodom urodzenej rodinky nadšení a uvedomujú si, že sa o hrad a jeho okolie zvýši záujem, čo prinesie viac peňazí.

Windsorský hrad je vzdialený len 30 km od Londýna a je pýchou kráľovskej rodiny. Je to v súčasnosti najväčší obývaný hrad na svete a zároveň najväčší anglický hrad. Slúži ako vidiecke sídlo kráľovnej. Konala sa tu aj vlaňajšia svadba Harryho a Meghan. Zo severnej terasy horného nádvoria môže Harry ukazovať potomkom areál elitnej školy Eton College, kde aj s bratom Williamom študoval.

Dieťa Harryho a Meghan má prísť na svet v najbližších týždňoch a privítajú ho v novučičko zrekonštruovanej vlastnej rezidencii. Do minulého týždňa žili v maličkej usadlosti Nottingham Cottage, ktorá je súčasťou Kensingtonského paláca v Londýne.

Očakáva sa, že Meghan poruší 42-ročnú tradíciu a krátko po pôrode sa nepostaví s bábätkom v náručí pred médiá tak, ako to urobila Harryho matka Lady Di a manželka Harryho brata Williama, Kate. Je možné, že kráľovskí fanúšikovia uvidia bábätko najskôr na Instagrame, kde si nedávno populárny pár zriadil spoločný účet. Aspoň to tak tvrdia zdroje z okolia kráľovskej rodiny. Podľa nich si plánujú dva až tri dni po pôrode pozvať vybrané médiá na oficiálne fotenie do Windsoru.

Doteraz nie je zrejmé ani to, v ktorej nemocnici bude rodiť. Hovorí sa, že Meghan dáva prednosť súkromnému krídlu „obyčajnej“ porodnice Frimley Park nachádzajúcej sa bližšie k jej novému domovu vo Windsore, pred luxusným nemocničným krídlom Lindo Wing v St. Mary´s Hospital, kde rodila vojvodkyňa Kate a na svet tu prišli aj princovia William a Harry. Vraj chce v inej pôrodnici rodiť aj preto, aby neopakovala po švagrinej Kate, s ktorou sa podľa medializovaných informácií v láske príliš nemajú. 

Prečítajte si tiež:

Harry a Meghan budú mať vraj dievčatko

Vojvodkyňa Meghan sa pripravuje na prirodzený pôrod

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia