Sladká pomsta: Muža vyslala do obchodu s nezmyselným zoznamom

Sladká pomsta: Muža vyslala
Ilustračné foto
2019-04-03 00:31:22 |

Karen mala už dosť muža, ktorý kašľal na domácnosť a vymyslela pomstu. Do nákupného zoznamu mu napísala samé neexistujúce položky.

Kým ona varila, prala, upratovala a starala sa o deti, manžel si ležal na gauči a užíval si pohodu. Tak už dosť, povedala si jedného dňa Karen Alpert z Illinois a vystrelila si z neho. Bloggerka, ktorá prevádzkuje rodičovský blog Baby Sideburns, vedela veľmi dobre, ako naňho.

Manželovi poprosila, aby išiel nakúpiť a do zoznamu napísala neexistujúce položky ako bezjadierkové jahody, nízkotučný hummus, mlieko s 3% tuku či pšeničné vecičky, ktoré väčšinou bývajú v modrej škatuli a keď sa za ním zabuchli dvere, vypla si telefón. Pripísala aj diétne diétnu kolu, pri ktorej poznamenala, nech sa na ňu opýta obsluhy, lebo ide o úplnú novinku.

 „Oh môj Bože, manžel ležal celé ráno na gauči a ja som robila tak veľa vecí. Bola som fakt naštvaná a poslala som ho do potravín.... so špeciálnym nákupným zoznamom. A áno, vypla som si mobil,“ napísala na sociálnu sieť pod fotku so zoznamom.

„Dobrý nápad. Asi to tiež čoskoro urobím, pretože aj môj muž sedí a pozerá a televíziu, keď nie je v práci,“ píše sa v jednom z viacerých komentárov žien, ktoré jej ďakujú za inšpiráciu.

Nie všetci však považujú nápad Karen za vtipný. Kým podľa jednej skupiny je geniálny, iní si myslia, že bola príliš krutá. „Ja si myslím, že kúpi veci podobné tým, ktoré sú v zozname a zbytočne budeš čakať na paniku,“ napísal jeden z používateľov. „Väčšina mužov by s tým nemala problém. Kúpili by mlieko s nižším obsahom tuku, normálne jahody, žiadny hummus (ani neviem čo to je), nejakú diétnu kolu ... a 12 pív (potrebujem predsa niečo piť, keď ležím na gauči),“ napísal vtipne ďalší z komentujúcich mužov. „Hanba! To nie je pekné, nič tým nedosiahnete a vráti sa s prázdnymi rukami. Keby som to bol ja, tak by som si po návrate domov ľahol na gauč a povedal by som, že som vyčerpaný a dal by som si pekne dlhého šlofíka,“ pridal sa ďalší. Ako to dopadlo Karen nenapísala, vyvolala však riadnu diskusiu. Objavilo sa v nej vyše 19 000 komentárov!

Prečítajte si tiež:

Zobrala večer deťom mobily. Tie sa jej za to riadne pomstili

Tento fešný tatino to dáva so štyrmi dcérami na parádu

foto. facebook/Baby Sideburns
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia