Tento fešný tatino to dáva so štyrmi dcérami na parádu

Tento fešný tatino to
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/father-of-daughters
2019-02-13 00:30:22 |

Aj keď má doma riadny babinec – štyri dcéry a manželku, nesťažuje sa. Naopak, svoj život v obkľúčení nežného pohlavia dokumentuje na Instagrame. A darí sa mu!

Simon a jeho žena Clementine sa viacerým deťom nebránili, no že budú mať štyri baby, z toho najmladšie dvojičky, sa im ani nesnívalo. Zvyknúť si na to nejaký čas trvalo, no dnes by nemenili ani za nič na svete. Najstaršia dcéra má 12, druhorodená 9 a momentálne im najviac dávajú zabrať trojročné dvojičky. 

Z obyčajnej rodiny žijúcej si svoj hektický život sa stali hviezdami Instagramu krátko po narodení dvojčiat vďaka Simonovmu nápadu uverejňovať ich fotky na Instagrame. Spočiatku si ich všímalo zopár známych, no jedna fotka ich dostala na výslnie. „V súčasnosti žijem v tejto uličke supermarketu," napísal vtedy Simon k snímke, na ktorej brázdi s dvojičkami v kočíku obchod. „Ďalší pondelok, zase na poslednú chvíľu v obchode, aby sa zabránilo armagedonu, ktorý by nastal, ak by sa minuli plienky a mlieko. Ja v podstate žijem v tejto uličke supermarketu. Novopečení rodičia vidia vo mne skúseného rodiča  (to je unavene vyzerajúceho chlapíka) a pýtajú sa: ´Viete mi poradiť, kde je to a to?´ Moja odpoveď – Jasné. 3. polica, na poceste dole na ľavej strane, kúpte tri a získate zľavu a bla bla bla,“ okomentoval vtedy fotku. „Som ako chodiaca encyklopédia s informáciami o detských produktoch. Predtým som používal mozog na riešenie globálnych firemných problémov, teraz ho používam na výpočet zliav,“ skonštatoval a získal si množstvo priaznivcov.

Život otca štyroch dcér podáva Simon s takou ľahkosťou, že ho pravidelne sleduje 919-tisíc ľudí, ktorí sa tešia na každý nový príspevok.

Simonova žena Clementine nezaostáva a na svjom instagramovom účete zase dokumentuje dobrodružstvá mamy štyroch dcér. Jej fanúšikovská základňa je o niečo menšia, jej príspevky sleduje 615-tisíc ľudí.

"Vo všeobecnosti možno povedať, že celý účet zobrazuje realistický pohľad na to, aké je rodičovstvo z rodičovskej perspektívy," povedal Simon pre HuffPost. Podľa Simona môžu jeho a manželkine posty pomôcť mnohým rodičom. „Pozrú sa na naše fotky a vedia, že nie sú v tom sami. Každý sa na tejto ceste, nazvanej rodičovstvo, zaoberá rovnakými problémami,“ dodal.

Aj takto vyzerá rodičovstvo podľa to vyzerá, keď máte doma 4 deti...  konkrétne dcéry.

 

 

 

 

 Prečítajte si tiež:

Táto mama sa nebojí ukázať, čo si myslí o dokonalosti

Z ročnej Chanco sa stala vďaka hustej hrive modelka

 

Fotogaléria


Foto: Instagram/father-of-daughters, Instagram/mother-of-daughters
Zdroj: hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia