Koľko sexuálnych partnerov ste mali? Toto je „zdravý“ počet

Koľko sexuálnych partnerov ste
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2019-02-01 07:30:53 |

Ľudia, ktorí si prešli promiskuitnou fázou, majú tendenciu prezradiť nižší počet partnerov. Naopak, ktorí ich mali málo, to zvyknú skôr preháňať.

Dnes ste už serióznymi rodičmi žijúcimi len pre seba a svoje deti, no väčšina ľudí prejde pri hľadaní ideálnej polovičky obdobím, v ktorom sa intímne stýka s viacerými osobami opačného pohlavia. Priznajte si pravdu, asi aj vy máte za sebou viacero „posteľných skúseností“ s inými partnermi než je váš súčasný manžel či manželka. Ak rozmýšľate, či ste to v mladosti preháňali alebo naopak, „užili“ ste si málo, máme pre vás nejaké čísla. Jedna zo štúdií venujúca sa tejto téme hovorí, že pre mužov je tolerovanou normou 15 sexuálnych partneriek a pre ženy 14 partnerov.

Ak patríte k tým, ktorí majú za sebou skúseností viac, pravdepodobne si to nechávate pre seba a prezradíte ich menej. Aj keď podľa niektorých oslovených je tento pohľad už zastaraný, ukázalo sa, že stále si potrpíme na to, s koľkými partnermi „spal/a“ naša polovička. Experti hovoria, že bez ohľadu na pohlavie nemáme záujem o partnera, ktorý má v tejto oblasti až príliš veľa „zárezov“. Za ideálny celkový počet sexuálnych partnerov ľudia vo všeobecnosti považujú číslo 7 až 8.

Avšak pozor! Ak ste mali sexuálnych partnerov príliš málo, tiež nepatríte k tým najžiadanejším. Prieskum Superdrug Online Doctor ukazuje, že ženy, ktoré mali iba jedného až dvoch sexuálnych partnerov a muži, ktorí sa intímne zblížili s dvomi až tromi ženami, sú považovaní na sexuálne príliš konzervatívnych. A to vyvoláva obavy z problémov v intímnej oblasti v budúcnosti.

Prečítajte si tiež:

Najlepšie to v posteli klape rodičom, ktorí...

Toto je 5 vážnych dôvodov, prečo by ste mali mať sex

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia