Z ročnej Chanco sa vďaka hustej hrive stala modelka

Z ročnej Chanco sa
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Pantene
2019-01-18 00:30:21 |

Príroda jej nadelila také vlasy, že ju obdivuje každý, kto ju zbadá. Nečudo, že už ako jednoročná získala kontrakt na predvádzanie vlasov.

Z rozkošného bábätka sa stala rozkošná modelka. Dievčatko známe ako Baby Chanco, o ktorom sme už písali aj my, nie je milovníkom sociálnych sietí neznáme. Slávnym sa stalo v momente, keď jeho mama začala pridávať na Instagram fotky, keď mala vlasaňa len niekoľko mesiacov. V súčasnosti má vyše 300 000 sledovateľov a vďaka popularite sa stala tvárou novej kampane spoločnosti Pantene Japonsko. Drobný čiernovlasý zázrak v kampani #HairWeGo My Hair Moves Me Forward“ predstavila firma verejnosti 7. januára.

"Odkedy sa narodíme, máme strach byť inými a stále sa porovnávame s ostatnými," hovorí sa v kampani. „Ako rastieme, stále viac veríme, že je lepšie byť rovnakými ako všetci ostatní bez toho, aby sme pochopili prečo.“

Svojím rozhodne jedinečným vzhľadom sa Baby Chanco hodí k téme kampane, ktorej odkaz znie, aby sme sa cítili slobodne a sebaisto a nezaujímali sa o to, čo si myslia ostatní. V kampani je použité video z nedávnych prvých narodením Chanco. Hlas, ktorý kampaň uvádza, patrí známej japonskej televíznej hlásateľke Sato Kondo.

Ak by si niekto myslel, že je to začiatok jej profesionálnej kariéry, bol by na omyle. Stačí si pozrieť instagramový účet malej fešandy a hneď je jasné, že aj napriek útlemu veku má naozaj bohaté skúsenosti. Zo snímok je viac ako jasné, že je pre fotoaparáty a kamery priam stvorená.

 

Modelovanie účesov a ich predvádzanie vníma maličká modelka ako hru. Podľa riaditeľa značky P & G Japan Yoshiaki Okuru nemali pri príprave záberov do kampane s Chanco takmer žiadnu prácu. Ako povedal, veľmi ich teší, že Chanco ponúka viac ako len hrivu krásnych vlasov. Vnímajú ju ako nastupujúci vzor. „Osobnosť a osobitý charakter Chanco sa zhoduje s našim obrazom pre ženy, ktoré chceme podporiť," povedal Okura pre HuffPost.

 

Prečítajte si tiež:

Takt to je fakt pecka: Takto vyzerajú vlasy 5-ročného dievčatka

Volajú ju Einstein 2.0. Inbé by sa jej ani nehodilo

 

 

 

Fotogaléria


Foto: Pantene
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia