Toto je najpopulárnejší deň, v ktorom sa snažíme o bábätko

Toto je najpopulárnejší deň,
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2019-01-08 00:30:28 |

Ak ste sa rozhodli posnažiť sa o bábätko 2. januára, máte veľkú šancu, že sa vám zadarilo! Zdá sa, že druhý januárový deň je na plodenie ako stvorený.

Toto by vám asi nenapadlo. Spomedzi všetkých dní v roku k oplodneniu najčastejšie dochádza 2. januára o 10:36. V ideálnom prípade sú výsledkom deti narodené 26. septembra. Práve toto je deň, kedy sa na svete rodí najviac detí v celom roku.

Ako vyplýva z prieskumov, 2. január je u párov obľúbený práve preto, že počas vianočných sviatkov bývame spolu častejšie ako kedykoľvek inokedy a začiatkom nového roka nás už opúšťa nostalgická vianočná nálada. Prvého januára obvykle dospávame alebo sa spamätávame zo silvestrovských a novoročných osláv, 2. januára sme však už opäť vo svojej koži, no ešte plní dojmov z predchádzajúcich čarovných vianočných dní. Je dokázané, že ľudia sa v týchto dňoch cítia šťastnejšie, spokojnejšie a celkovo sú uvoľnenejší. Preto niet divu, že práve 2. január je pre mnohých taký magický. Nuž, ak ste to tento rok premeškali alebo zistíte, že to opäť nevyšlo, nevešajte hlavu. Druhý január tu bude opäť na budúci rok a n vás sa možno sťastie usmeje v úplne iný deň. Deti predsa neprichádzaj na svet iba 26. septembra...

Obdobie okolo Vianoc patrí podľa štatistík k najplodnejším aj na Slovensku. O prvenstvo v počte pôrodov sa totiž aj u nás najčastejšie bije august  september.

Prečítajte si tiež:

Ranný sex: Je pri ňom vyššia šanca otehotnieť? 

Snažíte sa otehotnieť? Máme pre vás zopár tipov


Foto: thinkstock.com
Zdroj: hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia