Nádherná Thylane udivuje krásou od narodenia

Nádherná Thylane udivuje krásou
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/thylanebondeau
2019-01-03 13:30:05 |

To sa len tak nevidí. Francúzka Thylane Blondeau, ktorá očarila módny svet v roku 2007, sa znovu stala najkrajším dievčaťom sveta.

Prvýkrát získala Thylana titul najkrajšieho dievčaťa sveta vo svojich šiestich rokoch, teraz úspech zopakovala ako 17-ročná. V súťaži 100 najkrajších tvárí roku 2018 porazila konkurenciu a tak sa opäť stala najkrajším dievčaťom na svete, čo naozaj nie je bežné.

Na svojom instagramovom účte nezabudla poďakovať usporiadateľom a fanúšikom. „Nedokážem tomu uveriť. Ďakujem TC Candler a všetkým, ktorí za mňa hlasovali. Nikdy by som neverila, že budem prvá. Som vďačná za všetkých a verím, že máte nádherné Vianoce a strávili ste ich so svojou rodinou. Prajem vám všetko dobré a veľa lásky.“ 

I keď sa neraz stáva to, že z nádherného dievčatka nevyrastie krásna žena, u Thylane sa to nestalo. Naopak, zreje do krásy a stránky módnych časopisov plní od útleho detstva až doteraz. Už ako štvorročná predvádzala pre značku Jean Paul Gaultier a stala sa tiež najmladšou modelkou pózujúcou pre Vogue Paris.

V súčasnosti je veľvyslankyňou značky L'Oréal, bola tvárou jarnej kampane Dolce & Gabbana, v minulosti predvádzala pre značku Tommy Hilfiger. 

Jej rodičmi sú francúzsky futbalista Patrick Blondeau a bývalá herečka, modelka a moderátorka, ktorá sa v súčasnosti živí módnym dizajnérstvom, Véronika Loubry.

Prečítajte si tiež:

Takto dnes vyzerajú najkrajšie dvojičky na svete z roku 2010

Toto sú najkrajšie dvojčatá na svete


Foto: Instagram/Thylane Blondeau
Zdroj: hj

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia