Slobodná mama kráľovsky zarobila na jedinej fotke

Slobodná mama kráľovsky zarobila
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2018-12-23 10:30:12 |

Karen Anvilová (40) z Norfolku, ktorej sa vlani podarilo odfotiť spoločne Williama, Kate, Harryho a Meghan cestou na vianočnú omšu, nič lepšie urobiť nemohla.

Karen prezradila, že za posledný rok zarobila na fotke vyše 40-tisíc libier, čo je v prepočte viac ako 44-tisíc eur. Vďaka tomu zrekonštruovala dom, mohla si dovoliť odísť na rok z práce a zbavila sa dlhov. Na snímku, na ktorej by sa podarilo spoločne zachytiť Williama s Kate v spoločnosti Harryho a jeho vtedy ešte priateľky Meghan, striehli desiatky fotografov z celého sveta.

Slobodná mama s dcérou Rachel patrili k ďalším stovkám ľudí, ktorí sa 25. decembra 2017 snažili zazrieť kráľovskú rodinu pri návšteve kostola sv. Márie Magdalény na panstve Sandringham v Norfolku. Vďaka tomu, že Karen ako fanúšička na svetom sledovanú štvoricu zakričala, obzreli sa k nej a vznikla známa fotka „Fab4Royals“, na ktorej sa Kate a Harry pozerajú priamo do objektívu. William a Meghan majú zase na tvárach široké úsmevy.

Záujem o fotku prejavili mnohé agentúry a vydavateľské domy. Žiadosti prišli aj z Japonska, USA, Kanady, Španielska či Talianska. Mesačne jej za túto jedinú snímku pribúda na účet od 600 do 6000 libier. Karen svoju skúsenosť pre BBC prirovnala k víťazstvu v lotérii. „Najväčšou zmenou pre mňa bolo, že keď idem nakupovať do Tesca, nemusím sa obávať, či mám dosť peňazí na účte,“ povedala.  Jednou z prvých vecí, ktoré si kúpila, bola posteľ. Dovtedy spávala 18 mesiacov na matraci položenom na podlahe.

Začiatkom roka Karen na sociálnej sieti oznámila, že sa jej podarilo o fotografii prehodiť pár slov s princom Harrym počas návštevy v Birminghame. Potriasla si s ním ruku a spýtala sa ho, či sa mu snímka páčila. „Povedal mi, že hneď dúfal, že na nej zarobím veľa peňazí. Bola som z neho úplne paf,“ napísala. Hrdá mama prezradila, že časť peňazí odložila na vzdelanie svojej dcéry.

Ani na jednej z fotiek z toho dňa, ktoré priniesli svetové agentúry, sa "kráľovskí mladí" nepozerajú do objektívu a nie sú takí prirodzení ako na fotke z dielne Karen.

Prečítate si tiež:

Takto vyzerajú Vianoce princa Georga

Princ Charles slávi 70, na narodeninovej fotke s "mladými"

Fotogaléria

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia