Dala by som všetko, keby som mohla po ňom upratovať

Dala by som všetko,
Ilustračné foto
2018-11-16 00:30:46 |

Utrápená mama Anna Davis má silné posolstvo pre ostatných rodičov, ktorí sú zničení a unavení z večného behania okolo detí.

Mama trojročného chlapčeka Albyho, ktorý prišiel tragicky o život deň pred štvrtými narodeninami, je zničená. „Všetko by som dala za to, keby som mohla po večeri umývať o jeden pohár naviac,“ napísala na svoju instagramovú stránku The Small Folk.

Štvornásobná mamina zdieľa srdcervúce posolstvo pre všetkých rodičov. Až keď o synčeka prišla, uvedomila si, ako veľmi jej chýbajú všetky veci, ktoré pre nebo robila. Dokonca aj upratovanie večne rozhádzaných hračiek a umývanie jeho tanierika, lyžičky, pohára... „Pamätám si z minulosti pocity frustrácie spojenej s nekonečnými povinnosťami a prácou, ktoré idú ruka v ruke so životom v rodine. Večná hromada riadu, ušmudlané podlahy, varenie, stále hladné ústa.... Čo by som dnes dala za to, keby som sa mohla potkýnať o jeho kreatívne výtvory z lega v hale alebo by som po večeri mohla umývať jeden pohár navyše... „ Zo slov mamy, ktorá prišla o syna, ide veľký smútok.

„Pamätajte si, mamičky, ktoré dnes ráno pripravujete pre deti toasty, že to nie je len domáca práca, ale práca z lásky,“ zanecháva silné posolstvo všetkým rodičom, ktorí sa cítia frustrovaní zo starostlivosti o deti.

Alby zomrel v marci, podvečer pred narodeninami sa udusil gumennou loptičkou – skákalkou, ktorá bola predčasným narodeninovým darčekom.  Tak veľmi sa tešil na svoj veľký deň, že jeho srdcervúce posledné slová boli: „Už sa nemôžem dočkať, než pôjdem do postele mami!“

Anna, ktorá na Albyho stále spomína, sa dotkla množstva sŕdc. „Toto som si potrebovala prečítať. Nádherné,“ napísala jedna z mám.  „Dlho som tak veľa neplakala. Je to presne to, čo som si potrebovala prečítať po tom, ako som bola celú noc hore pri chorom dvojročnom synovi,“ pridala sa iná. Tretia napísala: „Ďakujem za tieto úprimné slová, sú také pravdivé.“

Annino posolstvo je dôležitou pripomienkou, že všetci by sme si mali ceniť rodinu, ktorú máme, aj keď je to niekedy naozaj nemáme jednoduché.  

Prečítajte si tiež:

Chlapček v susednom Česku prišiel o život v sušičke

Rodičia stratili krátko po sebe tragicky dvoch synov

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia