8 faktov o deťoch, ktoré sa narodili v novembri

8 faktov o deťoch,
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2020-11-12 00:30:00 |

Samozrejme, nedá sa povedať, ktorý mesiac pre príchod nového človiečika na svet, je ten najlepší. Akí sú novembroví ľudkovia?

1. Sú jedinečné

Deti, ktoré sa narodili v novembri, sú odlišné od všetkých ostatných. Sú tak jedinečné, že je priam nemožné nájsť niekoho, kto by sa im podobal. Čím sú výnimočné? Robia veci svojim vlastným spôsobom a ich myšlienky sú nekonvenčné. Sú veľmi inteligentné a zvedavé. Pýtajú sa veľa otázok a chcú vedieť na všetko odpoveď. Sú to malí kreatívci a neustále vymýšľajú nové pojmy či názvy. 

2. Sú verné

Sú to najvernejšie detičky ktoré na svete stretnete. Môžete im dôverovať celým svojim srdcom a nemusíte sa strachovať, že vás budú niekedy klamať či podvádzať.

3. Sú krásne

Čo na ne navlečiete, to im svedčí? Sú to deti, ktoré sú jednoducho veľmi atraktívne. Bez snahy priťahujú pozornosť ako včely med. Ľudia ich prítomnosť milujú. Nie je však tajomstvom, že  sú rady stredobodom pozornosti, ak nie vesmíru.  

4. Sú to malí poctivci

S poctivosťou ďalej zájdeš. Na novembrové detí to sedí. Radšej robia veci zavčasu bez akéhokoľvek oneskorenia, pretože ak urobia chybu, majú čas ju opraviť. Vedia, že nie sú dokonalé, ale vždy chcú všetko robiť na 200%! 

5. Pokoj nadovšetko

Nič ich nenahnevá? Sú to zvyčajne pokojní drobci a vedia ovládať svoje emócie, pokiaľ nepretečie pohár trpezlivosti. Vždy sa snažia, aby neprišlo k slovnej prestrelke alebo k niečomu horšiemu. 

6. Potrebujú svoj priestor

Potrebujú voľnosť a slobodu. Novembrové deti nemajú rady, ak ostatné detičky vedia o ich najhlbších tajomstvách. Štúdie ukazujú, že ich citlivosť a vysoký emocionálny kvocient z nich robia najpriaznivejšie detičky na svete. 

7. Milujú spravodlivosť

Ten je taký a ten onaký? Nie! Pre novembrové deti si je každý s každým rovný. Ak vidia nespravodlivosť, nestrpia to a pokúsia sa ju napraviť.

8. Malí tvrdohlavci

Majú svoje vlastné pravidlá. Pri dosahovaní cieľov sú odhodlaní, tvrdohlaví a nikdy sa nevzdávajú a keď si niečo vezmú do hlavy, veľmi ťažko ich presvedčite o opaku. Sú to inteligentné a usilovné detičky. Niekedy sú príliš tvrdohlavé. Sú toho názoru, že keď ony rešpektujú názory ostatných, ostatní budú rešpektovať ich.  

Prečítajte si tiež:

Mesiac narodenia: Ako ovplyvňuje to, čím sa človek stane

Deti narodené na jeseň majú šancu žiť najdlhšie


Foto: thinkstock.com
Autor: © Zoznam/kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia