Smutný Teddy: Na jeho narodeninovú oslavu nikto neprišiel

Smutný Teddy: Na jeho
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Facebook
2018-10-24 12:01:08 |

Fotku so smutným oslávencom čakajúcim pri stole v pizzerii prestretom pre veľa kamarátov, zdieľala na sociálnej sieti jeho mama.

Tak to muselo byť veľmi nepríjemné. Malý Teddy z Arizony sa tešil na oslavu svojich šiestych narodenín, ktoré plánoval prežiť s kamarátmi. Za miesto zábavy zvolil s maminou pizzeriu, lebo pizzu väčšina detí miluje. Pozvánky dostali všetci spolužiaci z jeho triedy v škôlke, ktorú posledný rok navštevuje. Znie to priam neuveriteľne, ale neobjavil sa ani jeden jediný, aj keď rodičia sľúbili, že prídu!

 

Fotka, na ktorej sedí Teddy osamotený pri stole s takmer nedotknutými pizzami, je naozaj smutná. I keď chlapča sa tvárilo statočne a tvrdilo, že mu to nevadí, mama Sil Mazzini netají sklamanie. „Niekoľko rodičov malo toľko slušnosti, aby napísali, že im to nevyjde, ale ostatní nedali vedieť, len neprišli,“ povedala. „Skončila som s oslavami,“ dodala nemilo prekvapená milujúca mama.

Po tom, ako Sil zdieľala fotku z oslavy bez gratulantov na sociálnej sieti, upútala veľa pozornosti a Teddymu blahoželalo veľa ľudí. Najkrajším nečakaným darčekom pre smutného oslávenca bola ponuka basketbalového tímu Phoenix Suns, ktorý ho pozval na zápas proti Lakers.

I keď niektorí ľudia mame napísali, že nemala syna strápňovať a fotku zverejniť, ona je presvedčená o opaku. Tvrdí, že keď Teddy videl množstvo blahoželaní a povzbudení, konečne sa mu na tvári objavil úsmev. 

Prečítajte si tiež:

7 znakov, že vaše dieťa má vysoké IQ

Je vaša rodina šťastná? Prezradí to týchto 10 znakov

 

 

 


Foto: Twitter
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia