Maria, ktorá priviedla na svet trojičky, ukázala brucho po pôrode

Maria, ktorá priviedla na
Ilustračné foto
2018-10-25 00:30:49 |

Dúfala, že megabrucha, v ktorom nosila tri deti, sa rýchlo zbaví. Realita je však iná.

I keď starostlivosť o mesačné trojičky a ich dvojročného brata Mikaela dáva mladým manželom z dánskej Kodane zabrať, Maria nezabúda ani na svojich priaznivcov na Instagrame a vždy si nájde čas zverejniť nejaký ten záber či video zo života. Kým pred pôrodom zverejňovala snímky svojho rastúceho megabrucha, teraz ukazuje, ako sa jej postupne zmenšuje a ako si s rozkošnými trojčatami na seba zvykajú. Maria priviedla dvoch synov a jednu dcérku na svet 13. septembra.

„Som sklamaná z toho, že moje brucho sa nezmenšilo ani mesiac po pôrode, dosť ma to prekvapilo. Stále vyzerá zvláštne a ovísa. Nie som veľmi šťastná, že som túto fotku musela zverejniť,“ napísala k jednej z najaktuálnejších snímok, na ktorých ukazuje celému svetu svoje brucho po pôrode. Ako však vzápätí dodala, na druhej strane sa teší, že už ju nebolí jazva po cisárskom reze.

I keď brucho naozaj nevyzerá bohvieako, Maria porodila len pred mesiacom tri deti a tak niet divu, že nie je úplne vo forme. Okrem toho, koža dostala riadne zabrať a natiahla sa. Na to, aké brušisko nosila pred sebou pred pôrodom, je to vlastne výborné. S trojčatami sa určite nacvičí dosť a tak pravdepodobne nepotrvá dlho, než zverejní fotku ešte s menším bruchom.

Maria sa teší, že manžel Anders mohol celý mesiac čerpať rodičovskú dovolenku spolu s ňou a dokonca dostal aj týždeň navyše. Vďaka tomu, že majú úspory, zostane nezávislý webový vývojár doma aj ďalšie dva mesiace až do Nového roka. Dôvodom je nielen starostlivosť o troch drobcov, ale aj ich starší braček, dvojročný Mikael, ktorý tiež potrebuje pozornosť. Kým dopoludnia sú sami, každé popoludnie im pomáhajú Andersovi rodičia a cez víkendy aj širšia rodina a kamaráti, najmä z Nórska, kde predtým žili. Takto plánujú žiť do januára a potom, keď bude nastavený režim, to chcú zvládnuť už sami.

„Je to naozaj jazda na horskej dráhe! Jeden deň sa cítim úplne v pohode a zdá sa mi, že som naspäť v normále, aby som sa na druhý deň cítila úplne na dne. Dojčenie, odsávanie, nedostatok spánku a oddychu spôsobilo to, že za posledný týždeň som mala niekoľko závratov a nevoľností. V nedeľu sme sa vybrali prvýkrát na prechádzku do parku, kde bolo mnoho rodín tešiacich sa slnečným lúčom – bolo to niečo ako nočná mora. Moje prsia a bradavky sú v hroznom stave, len teraz som dobrala antibiotiká na zápal prsníka. Nechcem sa len sťažovať a ľutovať sa, ale tento profil na Instagrame som si vytvorila preto, aby som mohla sprostredkovať reálny obraz – tak tu je!“ napísala unavená Maria k fotke z vychádzky. Vôbec sa jej nedivíme. Už len to chystanie muselo byť náročné...  ⠀

Maria a Anders dostávajú veľa podpory aj od neznámych ľudí, ktorí ich obdivujú a želajú všetko dobré v živote. „Ste skvelí! Užívajte si každý okamih,“ či „Milujem vaše príspevky. Ste úžasná rodina. Vy aj váš manžel ste jednotky.“

Prečítajte si tiež:

Sedem šialených vecí, ktoré sa dejú s vagínou v tehotenstve

Intímny život po pôrode: Nemusí byť pre vás tabu

 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram/tripplets from Copenhagen
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia