Rodičia verzus deti: Kto nájde skôr netopiera?

Rodičia verzus deti: Kto
Ilustračné foto
Zdroj: Lenstore
2018-10-20 12:30:38 |

Halloween je čoskoro za dverami, tak nemôžeme vynechať nejakú tú strašidelnú zábavu. Zistite, či máte lepší postreh vy alebo vaše ratolesti a nájdite na obrázku netopiera.

Nie je to vôbec jednoduché, ale ak máte aspoň aký-taký postreh, zvládnuť sa to dá. Vašou úlohou je na halloweenskych puzzlách nájsť skrytého netopiera. Objaviť ho medzi tekvicami, duchmi a čiernymi mačkami naháňajúcimi strach to nejaký čas potrvá. Tvorcovia obrázku zo spoločnosti Lenstore tvrdia, že priemerný čas na nájdenie netopiera je okolo 45 sekúnd. A ženy ho údajne nájdu rýchlejšie ako muži. Ako ste na tom vy?

Ak sa chcete potrápiť sami, tento odsek nečítajte. Ak sa vám zíde rada, sústreďte sa pri hľadaní na spodnú polovicu obrázka a všímajte si veľmi pozorne najmä mačky...

Postreh si môžete potrápiť aj pri hľadaní „zákerností“ v puzzlách s tekvicami a halloweenskym jazvecom.

Halloweenske tekvicevašou úlohou je objaviť bielooranžový žetón. Je to riadna zákernosť vložiť malý pokrový žetón medzi stovku oranžovo-bielych tekvíc a môžete si oči vyočiť, než ho nájdete. Naozaj tam však je a keď ho objavíte, budete sa čudovať, že vám to trvalo tak dlho. Podľa poradia úspešnosti na stránke autora týchto puzzlí, ktorým je spoločnosť PartyCasino, žetón sa podarilo tým najrýchlejším nájsť za 30 sekúnd.

A opäť – ak sa chcete potrápiť, nečítajte, ak chcete radu, nech sa páči. Zamerajte svoju pozornosť na spodnú pravú štvrtinu obrázka.

Halloweensky jazvec – tento roztopašný jazvec sa priam topí v sladkostiach a všelijakých farebných drobnostiach, ktoré dokážu váš zrak riadne zmiasť. Maďarský karikaturista Gergely Dudas pre svojich fanúšikov vymyslel úlohu, aby na obrázku našli skrytú kúzelnú paličku, akú používajú víly. Aby ste si vedeli lepšie predstaviť, čo vlastne treba hľadať, prikladáme obrázok, ako asi vyzerá.

Rada od nás: hviezda kúzelnej paličky je žltá, smeruje doprava a treba ju hľadať v hornej pravej štvrtine obrázka.

Správne riešenia nájdete vo Fotogalérii pod článkom. 

Keď budú deti rýchlejšie ako vy, nič si z toho nerobte. Nezabúdajte, že rozmýšľajú predsa len inak a na nejaké analytické myslenie nás dospelákov kašlú. Preto nie je úplne korektné porovnávať, či ste v hľadaní lepší vy alebo ony. O tu ale predsa vôbec nejde...

Mohlo by vás tiež zaujať:

Chcete mať zdravý mozog? Robte toto!

Vylúštite tento hlavolam skôr vy alebo vaše dieťa?

 

 

Fotogaléria


Foto: Lenstore, Dudolf
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia