Ups, niečo tu nevyšlo: Batoľa dostalo chuť na mamino víno

Ups, niečo tu nevyšlo:
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Twitter
2018-10-18 16:35:19 |

Krátke video, na ktorom mama natáča syna, ktorý sa jej pokúšal zobrať pohár s vínom, sa stal hitom. Dôvod je tentokrát naozaj veselý.

Možno to poznáte. Pre rodiča nie je niekedy na sklonku dňa nič lepšie ako naliať si pohárik vína a aspoň chvíľočku si vydýchnuť. Ale je dôležité zapamätať si, že tak robíme až po tom, keď dieťa uložíme do postele. Mama Giselle Green na to akosi pozabudla a naliala si pohár červeného, zatiaľ čo sa jej synček Sammy ešte hral v obývačke. Len čo zbadal víno, nič iné ho už nezaujímalo a rozbehol sa smerom k nej. Rozkošnú scénku ako jej kradne víno chcela mať Giselle ako správna mama zaznamenanú, vytiahla mobil a začala natáčať...

A vtedy to prišlo! Sammy zaujatý farebným obsahom pohára natiahol ruku a zrazu... to treba vidieť! Giselle zaneprázdnená natáčaním nemala šancu zareagovať a tak obsah jej pohára skončil na chlapčekovi.

„Óch, do riti,“ vyletí Giselle z úst ako reakcia správnej mamy J) Nuž, veru nič moc pre dokonalé maminy, ktoré by nikdy pred dieťaťom nevytiahli alkohol a radšej by si jazyk odhryzli ako by mali vypustiť z úst nejaké škaredé slovíčko. Väčšina mám sa však určite vie do jej kože vžiť a úplne ju chápu.  

Giselle zverejnila video na Twitteri s nadpisom: "Niektoré dni spochybňujem svoje rodičovské schopnosti ..."  Video zožalo naozaj úspech a mladá mama dostala desaťtisíce dobrých rád. 

Aby všetkých upokojila, po chvíli zverejnila ďalšie video, na ktorom vidno prezlečeného spokojného Sammyho ako sa ďalej hrá. „Nemajte obavy, Sammymu sa pri výrobe predchádzajúceho videa nič nestalo a nedošlo k žiadnemu zraneniu,“ odkázala všetkým, ktorí sa na jej videu pobavili.

 

Nuž, nie každý deň je nedeľa :))

 

Prečítajte si tiež:

Psychologička: Rodičia sa strácajú v množstve hračiek

Kde si? Drobec snáď doteraz hľadá kamaráta

 

Fotogaléria


Foto: Twitter/Giselle Green
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia